BLC Taito rekrytoi: Asiakkuuspäällikkö Espooseen

Etsimme tiimiimme asiakkuuspäällikköä (Account Manager). Tehtävänäsi on johtaa ja kehittää jatkuvien palveluidemme yritysasiakkuuksia. Lähestyt modernia asiakkuudenhoitoa energisellä ja itsenäisellä otteella. Tehtävänäsi on toimia asiakkaiden oppaana jatkuvasti kehittyvässä ICT-maailmassa.

Asiakkuuspäällikön roolissa on keskeistä ymmärtää sekä asiakkaan arkea että liiketoimintaa ja pyrkiä kehittämään näitä molempia jokaisessa asiakaskohtaamisessa. Et keskity ainoastaan arkiseen ongelmanratkaisuun, vaan pystyt esittämään kehitysideoita tulevaisuuteen ja luomaan lisämyyntiä.

Odotamme sinulta tuloksellista ja itsenäistä työotetta sekä työhistoriastasi näyttöä pitkäjänteisyyttä vaativista tehtävistä. Tiedät kokemuksesta, mitä asiakkuuksista vastaaminen vaatii ja pystyt todistamaan näyttösi numeroiden kautta. Tehtävässä menestyminen edellyttää rohkeutta ja valmiutta neuvotella ratkaisulähtöisesti yrityspäättäjien kanssa. Opastat ja esität oikeat ratkaisut asiakkaiden ICT-palveluiden tarpeisiin yhdessä taustatiimin kanssa. Tarjoamme modernit myynnin ja markkinoinnin teknologiat käyttöösi (mm. Dynamics CRM ja Hubspot). Arvostamme käyttökokemustasi näissä.

Valmennamme ja kehitämme työntekijöitä henkilökohtaisen kehityssuunnitelman mukaisesti. Tarjoamme koko organisaation tuen ja viihtyisät työskentelytilat Espoon Tapiolassa. Lisätiedot tehtävään liittyen saat suoraan myyntijohtaja Jukka Holmilta 040 5606797 tai jukka.holm@blc.fi.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä teemme valintamme heti sopivan ehdokkaan löydyttyä!


BLC on tieto- ja turvatekniikkaan erikoistunut palvelukonserni, jonka palveluksessa työskentelee 300 ammattilaista 14 paikkakunnalla Suomessa. Konsernin liikevaihtotaso 2016 oli noin 45 meur. BLC:n muodostaa neljä liiketoimintayhtiötä: tietoliikenne-, puhelin- ja televisiopalveluita tarjoava BLC Telecom, turva-, valvonta- ja lukitustekniikan palveluihin erikoistunut BLC Turva sekä IT-infra-, pilvi- ja elinkaarenhallintapalvelut tuottava BLC Taito. Kotimaisessa omistuksessa vahvasti kasvava BLC-konserni käsittelee tietonsa ja tuottaa palvelunsa kokonaan Suomessa. BLC:n jokapäiväistä toimintaa ohjaa ITUA-arvot; Iloisuus, Tuloksellisuus, Uudistuvuus ja Asiakaslähtöisyys.

BLC Taito Oy edustaa Suomen parasta kokonaispalvelua eri osa-alueiden IT-asiantuntijoita. BLC Taito tarjoaa kaikki tietotyössä tarvittavat ohjelmistot, palvelut ja laitteet tuettuina, ylläpidettyinä ja etähallittuina. 


Hae tästä: