BLC Taito rekrytoi: Myyntipäällikkö Espooseen

Etsimme tiimiimme uutta myyntipäällikköä (Sales Manager). Tehtävänäsi on tuoda meille uusia jatkuvien palveluiden yritysasiakkaita. Lähestyt modernia myyntityötä energisellä ja innostuneella otteella. Tehtävänäsi on toimia asiakkaan oppaana uusien ICT-palveluiden valinnassa.

Uskomme, että modernissa myyntityössä myyjä tuo omalla osaamisellaan lisäarvoa ostoprosessiin. Toimit monikanavaisesti hyödyntäen uusia teknologioita myyntityön tukena.

Odotamme sinulta tuloksellista ja itsenäistä työotetta. Tehtävässä menestyminen edellyttää rohkeutta ja valmiutta neuvotella ratkaisulähtöisesti yrityspäättäjien kanssa. Opastat ja esität oikeat ratkaisut asiakkaiden ICT-palveluiden tarpeisiin yhdessä taustatiimin kanssa. Tarjoamme modernit myynnin ja markkinoinnin teknologiat käyttöön (mm. Dynamics CRM ja Hubspot). Arvostamme käyttökokemustasi näissä.

Valmennamme ja kehitämme työntekijöitä henkilökohtaisen kehityssuunnitelman mukaisesti. Tarjoamme koko organisaation tuen ja viihtyisät työskentelytilat Espoon Tapiolassa. Lisätiedot tehtävään liittyen saat suoraan myyntijohtaja Jukka Holmilta p. 010 408 4002 tai jukka.holm@blc.fi.


BLC on tieto- ja turvatekniikkaan erikoistunut palvelukonserni, jonka palveluksessa työskentelee 300 ammattilaista 14 paikkakunnalla Suomessa. Konsernin liikevaihtotaso 2015 oli noin 34 meur. BLC:n muodostaa neljä liiketoimintayhtiötä:tietoliikenne-, puhelin- ja televisiopalveluita tarjoava BLC Telecom, turva-, valvonta- ja lukitustekniikan palveluihin erikoistunut BLC Turva sekä IT-infra-, pilvi- ja elinkaarenhallintapalvelut  tuottava BLC Taito. Kotimaisessa omistuksessa vahvasti kasvava BLC-konserni käsittelee tietonsa ja tuottaa palvelunsa kokonaan Suomessa. BLC:n jokapäiväistä toimintaa ohjaa ITUA-arvot; Iloisuus, Tuloksellisuus, Uudistuvuus ja Asiakaslähtöisyys.

BLC Taito Oy edustaa Suomen parasta kokonaispalvelua eri osa-alueiden IT-asiantuntijoita. BLC Taito tarjoaa kaikki tietotyössä tarvittavat ohjelmistot, palvelut ja laitteet tuettuina, ylläpidettyinä ja etähallittuina. 


Hae tästä: