Palvelumuotoilusta ja -markkinoinnista vastaava Seinäjoelle tai Espooseen

Etsimme tuotehallintatiimiimme palvelumuotoilusta ja -markkinoinnista vastaavaa innovaattoria (Manager, Service Design and Marketing). Tehtävänäsi on yhdessä asiakkaiden ja teknisten tuotepäälliköiden kanssa kehittää jatkuvia palveluitamme ja yhdessä markkinointitiimin kanssa johtaa niiden markkinointia. Toimit asiakkaiden oppaana ja tulkkina jatkuvasti kehittyvässä ICT-maailmassa. Yhdessä asiakkaiden ja tuotepäälliköidemme kanssa suunnittelet ja muotoilet ICTpalveluita,  jotka tekevät asiakkaidemme tietotyöstä helppoa, hauskaa ja turvallista.

Keskeistä tässä roolissa on ymmärtää sekä asiakkaan arkea että liiketoimintaa ja yhdessä tekniikkaihmisten kanssa kehittää parhaiten soveltuvia tuotteistettuja ICTpalveluita. Et keskity ainoastaan arkiseen ongelmanratkaisuun, vaan pystyt esittämään kehitysideoita tulevaisuuteen ja luomaan todellista arvoa asiakkaalle. Olet asiakkaan ääni palvelukehityksessämme ja toisaalta meidän äänemme asiakkaiden suuntaan.

Odotamme sinulta tuloksellista ja itsenäistä työotetta sekä työhistoriastasi näyttöä pitkäjänteisyyttä vaativista tehtävistä. Tiedät kokemuksesta, mitä asiakkaiden tarpeiden kuunteleminen ja niiden muotoileminen alan ylivertaisiksi palveluiksi vaativat. Sinun ei tarvitse olla teknologiaguru, mutta hyvä ymmärrys ICTpalveluista on tarpeen, jotta kykenet puhumaan yhteistä kieltä tekniikan propellihattujen kanssa.

Markkinoinnin saralla hallitset sisältömarkkinoinnin menetelmät ja työkalut ja yhdessä konsernimarkkinoinnin kanssa johdat tuotteidemme ja palveluidemme markkinointia sekä viestintää.  Tuotteistuksen ja markkinoinnin edustajana osallistut yrityksemme johtoryhmätyöskentelyyn. Tehtävässäsi raportoit toimitusjohtajalle.

Koska rooli on yrityksessämme uusi, osallistut alkuun myös tiiviisti tarvittavien uusien toimintatapojen ja prosessien rakentamiseen ja dokumentointiin. Tarjoamme modernit myynnin,  markkinoinnin ja tuotehallinnan teknologiat käyttöösi (mm. Office 365, Dynamics CRM ja Hubspot). Arvostamme käyttökokemustasi näissä.

Valmennamme ja kehitämme työntekijöitä henkilökohtaisen kehityssuunnitelman mukaisesti. Tarjoamme koko organisaation tuen ja viihtyisät työskentelytilat Seinäjoella (Frami) tai Espoon Tapiolassa. Lisätiedot tehtävään liittyen saat suoraan toimitusjohtajalta Veli-Pekka Vähälummukka, 050 384 3322, vp.vahalummukka@blc.fi.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä teemme valintamme heti sopivan ehdokkaan löydyttyä!


Hae tästä: