Haemme BLC Telecomin asiakaspalveluun kesätyöntekijää

Oletko iloinen, reipas ja myyntihenkinen sekä valmis oppimaan jotain uutta? Kiinnostaisiko kesätyö asiakaspalvelun parissa? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden mielenkiintoiseen työhön huipputiimissä: haemme BLC Telecomin asiakaspalveluun kesätyöntekijää.

Opastat asiakkaita puhelimitse, sähköpostin välityksellä sekä kasvotustenkin. Tärkeintä työssäsi on asiakaspalveluhenkisyys ja asenne työtäsi kohtaan.

Työtehtävissäsi onnistut, kun sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä ymmärrät myynnin merkityksen osana kokonaisvaltaista asiakaspalvelua. Lisäksi olet valmis toimimaan arvojemme mukaisesti – olet iloinen, tuloksellinen, uudistuva ja asiakaslähtöinen.

Asiakaspalvelupisteemme sijaitsevat BLC:n pääkonttorissa Nojanmaassa sekä Savonlinnan keskustassa sijaitsevassa BLC Centerissä. Työ BLC:llä on monipuolista ja ajoittain hektistäkin, joten nopeasta omaksumiskyvystä ja paineensietokyvystä on etua.

Toimithan pikaisesti – paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Toivomme saavamme hakemuksesi viimeistään 15.4.2017. Lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@blc.fi.  Aihekenttään merkintä ”Kesätyöntekijä”.

Lisätietoja: Henkilöstöpäällikkö Tiina Laamanen, yhteydenotot sähköpostilla tiina.laamanen@blc.fi.

 

 

 


Hae tästä: