Etsimme turvalaiteasentajaa Kuopion toimipisteeseen

Olet haasteisiin tarttuva, myynnillinen, asiakaspalveluhenkinen ja aidosti turvallisuusalasta kiinnostunut henkilö.
Olet jo alan ammattilainen ja sinulla on työkokemusta lukituksen tai turvatekniikan alalta. Tehtävän hoitami-sessa on etua sähkö- tai teknisen alan koulutuksesta. Olet oma-aloitteinen ja viihdyt asiakasrajapinnassa.

EDELLYTÄMME

• aktiivista ja ennakkoluulotonta asennetta
• luotettavuutta
• kykyä suunnitelmalliseen ja itsenäiseen työskentelyyn

EDUKSI LUETAAN

• aikaisempi työkokemus turva-alalta
• palo- ja turvajärjestelmien tuntemus
• alan ja alueen tuntemus

Lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi tunnuksella ”Turvalaiteasentaja Kuopio” sähköpostitse 30.09.2017 mennessä osoitteeseen timo.tanskanen@blc.fi.

Tehtävään valitulle tullaan tekemään alalla pakollinen turvaselvitys
BLC Turva on turva-, valvonta- ja lukitustekniikkaan erikoistunut palveluyritys. Kattava palveluverkosto ja paikallinen palveluosaaminen ovat kotimaisen yhtiön keskeisiä vahvuuksia. Panostamme voimakkaasti palvelu- ja tuotekehitykseen, mikä näkyy yhtiön tavoitteena olla asiakkaan turvallisuuskumppani koko toimitetun turvaratkaisun ja -järjestelmän elinkaaren ajan. Yrityksellä on toimipisteet kahdeksalla paikkakunnalla: Joensuu, Kuopio, Lappeenranta, Imatra, Savonlinna, Mikkeli, Tampere, Jyväskylä ja Helsinki. Yksi yrityksen merkittävistä menestystekijöistä on erittäin ammattitaitoinen henkilökunta. Liiketoimintakaupan jälkeen palveluksessamme on 170 turvallisuusalan ammattilaista. BLC Turva Oy on yksi neljästä BLC-konsernin yrityksistä.