Haemme Lukkoseppää Helsingin toimipisteeseen

Olet haasteisiin tarttuva, myynnillinen, asiakaspalveluhenkinen ja aidosti turvallisuusalasta kiinnostunut henkilö. Olet jo alan ammattilainen ja sinulla on työkokemusta lukituksen tai turvatekniikan alalta. Tehtävän hoitamisessa on etua lukitus-, sähkö- tai teknisenalan koulutuksesta. Olet oma-aloitteinen ja viihdyt asiakasrajapinnassa.

EDELLYTÄMME

aktiivista ja ennakkoluulotonta asennetta
luotettavuutta ja nuhteetonta taustaa
kykyä suunnitelmalliseen ja itsenäiseen työskentelyyn

EDUKSI LUETAAN

Oviautomatiikkaosaaminen
Sähköisten lukitusjärjestelmien tuntemus
palo- ja turvajärjestelmien tuntemus

TARJOAMME

mahdollisuuden kehittyä turvallisuusalan moniosaajaksi
kilpailukykyisen palkkauksen
innostavan ja eteenpäin menevän työyhteisön

Lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi tunnuksella ”Lukkoseppä Helsinki” sähköpostitse 31.10.2017 mennessä osoitteeseen tommi.sutinen@blc.fi. Lisätietoja toimenkuvasta antaa työnjohtaja Jani Rouvinen puh.044 5616 090.

Kaikille tehtäviin valituille tullaan tekemään alalla pakollinen turvallisuusselvitys.

BLC Turva on turva-, valvonta- ja lukitustekniikkaan erikoistunut palveluyritys. Kattava palveluverkosto ja paikallinen palveluosaaminen ovat kotimaisen yhtiön keskeisiä vahvuuksia. Panostamme voimakkaasti palvelu- ja tuotekehitykseen, mikä näkyy yhtiön tavoitteena olla asiakkaan turvallisuuskumppani koko toimitetun turvaratkaisun ja -järjestelmän elinkaaren ajan. Yrityksellä on toimipisteet yhdeksällä paikkakunnalla: Joensuu, Kuopio, Jyväskylä, Lappeenranta, Imatra, Savonlinna, Mikkeli, Tampere ja Helsinki. Yksi yrityksen merkittävistä menestystekijöistä on erittäin ammattitaitoinen henkilökunta. Palveluksessamme on 170 turvallisuusalan ammattilaista. BLC Turva Oy on yksi neljästä BLC-konsernin (www.blc.fi) yrityksestä