BLC VALO

Satsaus kiinteistösi tulevaisuuteen

Valokuitu on erittäin ohut lasista valmistettu johdin, jota pitkin signaali siirtyy valon muodossa. Se on nykyaikainen viestintätekniikka, jossa informaatio kuten internet- ja tv-sisältö siirtyy optisessa kuitukaapelissa valon voimalla – siirtokapasiteetti on lähes rajaton.

Yksityisille / Netti & TV / Laajakaista kotiin / BLC Valo

BLC VALO – SUORA YHTEYS SAVONLINNASTA MAAILMALLE!

BLC Valo nopeuttaa

BLC Telecomin valokuituverkko takaa taloyhtiöihin ja kiinteistöihin nopeimman ja varmimman mahdollisen laajakaistayhteyden. Se on laadultaan tasaisempi ja – mikä parasta – hinnaltaan edullinen. BLC Valo -laajakaistasta on saatavissa seuraavat nopeusluokat: 10/10 Mbit/s, 40/40 Mbit/s, 100/100 Mbit/s ja uutuutena odotettu ja toivottu Giga: 1/1 Gbit/s.

BLC Valo monipuolistaa

Huippunopean valokuituyhteyden lisäpalveluina BLC Valo tuo kotiisi tietoturvapalvelut, huimasti lisää nopeutta internetyhteyteesi sekä tietysti mainiot, monipuoliset TV-palvelut.

BLC Valo parantaa arvoa

Nykyajan taloyhtiöissä ja kiinteistössä on myös nykyajan yhteydet. Sitä BLC Valo nimenomaan on. Valokuituyhteys on ensimmäinen askel kohti älytaloa – se tarjoaa toimintavarmat, nopeat yhteydet nyt ja tulevaisuudessa. BLC Valo tuo kotisi tämän päivän tasalle ja nostavaa sen arvoa!

 

Asutko taloyhtiössä? Tutustu BLC Valo -taloyhtiölaajakaistaan: