TURVALLISESTI SOMESSA

Opas lasten turvallisempaan netinkäyttöön

BLC VALO ON SATSAUS KIINTEISTÖSI TULEVAISUUTEEN

BLC Telecomin valokuituverkko takaa kiinteistöihin nopeimman ja varmimman mahdollisen laajakaistayhteyden. Se on laadultaan tasaisempi ja – mikä parasta – hinnaltaan edullinen.

BLC Valo monipuolistaa

Valokuituverkon lähes rajaton tiedonsiirtokapasiteetti ja toimintavarmuus takaavat, että tietoliikenteen kasvavat tarpeet pystytään täyttämään tulevaisuudessakin. Huippunopean yhteyden lisäksi BLC Valo mahdollistaa entistä paremman tv-tarjonnan, F-Securen virusturvan ja varmistuspalvelun sekä monipuoliset kiinteistön vahti- ja turvapalvelut.

BLC Valo nostaa kiinteistön arvoa

Nykyajan kiinteistössä on myös nykyajan yhteydet. Sitä BLC Valo nimenomaan on. Nopea ja suoritusvarma laajakaista sekä modernit tv:n katselumahdollisuudet tuovat kiinteistösi tämän päivän tasalle ja nostavat sen arvoa.

BLC Valo kotiin?

BLC Telecomin valokuituverkko laajenee jatkuvasti. BLC Valon saatavuudesta omaan kiinteistöösi saat tietoa BLC Centeristä tai Asiakaspalvelustamme. Tämän sivun alareunasta löytyvällä lomakkeella voit myös jättää Asiakaspalveluumme viestin kiinnostuksestasi liittää kiinteistösi valokuituverkkoon.

Jos olet parhaillaan rakentamassa uutta taloa, ja vaikka rakennus ei vielä olisikaan valokuidun ulottuvissa, kannattaa siihen varautua jo rakennusvaiheessa asentamalla teknisestä tilasta 50 mm:n suojaputki tontin rajalle. Suojaputken pää kannattaa merkitä tarkasti karttaan tai tontille. Lisäksi talon sisäverkko kannattaa suunnitella valokuitua silmälläpitäen. Sähköurakoitsija yleensä huomioi nämä asiat.

Paljonko se maksaa?

Omakotitalon valokuituliittymän hinta vaihtelee alueittain. Edullisinta liittymän hankkiminen on siinä vaiheessa, kun alueen verkkoa rakennetaan. Tekemällä itse piha-alueesi kaivuutyöt voit saada lisää säästöä. Katso BLC Valo -hinnastomme täältä. Ja muistathan, että liittymän voi hankkia myös edullisena vuokraliittymänä. Vuokra-aika voi olla jopa 60kk, jolloin kuukausimaksu jää vain muutamaan kymmeneen euroon. Kysy lisää vuokraliittymästä asiakaspalvelustamme!
Kerromme mielellämme lisää palvelusta! Ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse 015 577 5310 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@blc.fi.