Case

Fonecta

Kouluttajat olivat ihan huippuja! Pilvestä vauhtia -valmennus oli konkreettinen ja käytännönläheinen koulutus, joka vähensi henkilöstön pelkoa siirtyä Office 365:een.” 

Yrityksille / IT / Asiantuntijapalvelut / Pilvestä Vauhtia

Pilvestä Vauhtia -valmennus

Haluamme auttaa yritystäsi ja työntekijöitäsi menestymään muuttuvassa maailmassa. Digitalisaatio muuttaa meidän jokaisen päivittäistä työntekoa. Tietotyöläisellä on alasta riippumatta valtavat mahdollisuudet kehittää omaa tekemistään ja hyödyntää jatkuvasti markkinoille tulevia uusia sovelluksia. Suorittavan työn osalta automaatio korvaa joka päivä aiemmin ihmisen tekemää työtä. Digitaalinen syrjäytyminen on terminä yleistymässä. Auta tietotyöntekijöitäsi ja pyydä meidät kertomaan Pilvestä Vauhtia -valmennuksestamme, jolla pääset muutoksessa alkuun.

Valmennus ratkaisee ihmisten motivaatioon liittyviä ongelmia herättämällä sisäisen motivaation innostamalla työntekijöitä oman tietotyönsä hallintaan. Valmennuksen avulla työntekijöiltä säästyy enemmän aikaa työntekoon, sillä työntekijät omaksuvat uusia työtapoja ja tämä puolestaan lisää tehokkuutta.

Pilvestä Vauhtia -valmennuksessa pureudutaan:

  • Modernit ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumattomat työtavat
  • Läpinäkyvämpi yhteistyö
  • Parempi oman ajan hallinta
  • Tehokkaammat palaverikäytännöt
  • Sisäisen motivaation herättäminen

Valmennuksesta saamaamme palautetta

”Loistavaa suuntaa tekemiseen, erityisesti ajatus siitä, että teknologia voisi olla ajan säästäjä vs. aikasyöppö, on kannustava. Hyvin vedetty koulutus, sopiva sekoitus aikataulutusta ja improa.”

”Oikein mukavan rento, mutta asiapitoinen ote, pysyi hyvin mukana ja esityksen keskeyttäviin kysymyksiin panostettiin eikä vaan sanottu että ’palataan tuohon myöhemmin’ 🙂 ”

”O365:n käyttö. Olen ollut siitä kiinnostunut, mutta en ole käyttänyt. Nyt kaikki tiedostoni ovat pilvessä – hyvästi vpn! Tiedostojen jakaminen on tosi hyvä juttu, on jo 2 päivässä helpottanut elämää! One Noten käyttöä harjoittelen, käytössä sekin osoittautui hyväksi.”


Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin Pilvestä Vauhtia oppaamme ottavat sinuun yhteyttä.Teemu Ahlström - Pilvestä Vauhtia -opas

Pilvestä Vauhtia opas

Teemu Ahlström