Case

Suur-Savon Sähkö

”Olemme kokeneet huolto- ja varalaitepalvelun tärkeäksi osaksi elinkaaripalvelua.”

Yrityksille / IT / Caset

Oppaana muun muassa seuraavien yritysten digitalisaation polulla

 

Suur-Savon_Sahko_3R_RGB_copy

Elinkaarenhallintapalvelu helpottaa organisaation arkea ja takaa systemaattisen mobiililaitteiden hallinnan.
lue lisää

eduskunta

Eduskunnan haasteena oli löytää tehokas tapa lukuisten mobiililaitteiden hallintaan ottaen huomioon myös korkeat tietoturvavaatimukset ja tukipalvelun vasteajan.
lue lisää

barona

BLC vastaa Baronan koko IT-infrasta, johon kuuluvat niin työasemat kuin palvelimetkin. Palvelun tuottamisessa tärkeää on kyky ymmärtää asiakkaan koko liiketoiminnan vakavuus.
lue lisää

Fonecta

Office 365 -palvelut otettiin käyttöön alkuvuodesta 2014. Pilvipalveluihin siirtymiseen vaikuttivat kolme asiaa: nopeus, helppous ja hinta.
lue lisää

PolarPro

PolarProlla ollaan tyytyväisiä Office 365 -palvelujen käyttöönoton yhteydessä henkilöstölle toteutettuun Pilvestä Vauhtia -valmennukseen.
lue lisää

Andorra2

IT:n voimakkaampi mukaantulo on tuonut ravintolaketjun toimintaan uuden tuulahduksen.
lue lisää

ylä-savologo copy
Sointu-palvelu auttaa vanhuksia selviytymään kotona. Parantava kokonaisratkaisu omaisten ja kotihoidossa työskentelevien tueksi. Sointu mahdollistaa seniorien hoitamisen kustannustehokkaasti kotona.
lue lisää

veo1_rgb

Energia-alan automaatio- ja jakeluteknologiaa toimittava VEO turvautui BLC Taidon Elinkaarenhallintapalveluihin, kattaen laitteiden hankinnan, tuen, hallinnan, huollon ja tietoturvallisen kierrätyksen.
lue lisää