Case

Eduskunta

”Eduskunnan haasteena oli löytää tehokas tapa lukuisten mobiililaitteiden hallintaan ottaen huomioon myös korkeat tietoturvavaatimukset ja tukipalvelun vasteajan.

Toimimme oppaananne puhelinten, tablet-laitteiden ja työasemien elinkaaren hoidossa aina hankinnasta kierrätykseen saakka. Opastamme yrityksellenne kaikki laitteisiin liittyvät sisältö- ja hallintapalvelut haluamassasi laajuudessa.

Yrityksille / IT / Elinkaari

Elinkaaripalvelut

Sinä käytät, me huolehdimme

Elinkaaripalvelumme tavoitteena on varmistaa, että asiakkaan IT-laitteet ovat nykyaikaiset ja vastaavat jatkuvasti asiakkaiden tarpeita. Elinkaaripalvelun päämäärä on kattaa asiakkaan laitteiden hallinta mobiili- ja työasemalaitteiden osalta aina hankinnasta laitteen elinkaaren päättymiseen eli kierrätykseen asti. Haluamme taata asiakkaiden laitteiden saumattoman elinkaarenhallinnan varmasti ja vaivatta. Elinkaaripalvelu voidaan tarvittaessa kohdistaa asiakkaan tarpeen mukaan haluttuun laitekategoriaan; erikseen älypuhelimiin ja tabletteihin tai työasemiin. Vastaamme palvelun sisällöstä myös tulostuksen elinkaarenhallinnan osalta.

Elinkaarenhallintapalvelu

Elinkaaripalvelumme hoitaa yrityksesi puhelinten, tablettien, työasemien ja tulostimien elinkaaren hankinnasta kierrätykseen sekä kaikki laitteisiin liittyvät sisältö- ja hallintapalvelut haluamassasi laajuudessa. Elinkaari-asiakkaanamme yritykselläsi on aina ajantasainen tilannekuva laitekannastasi ja niissä käytettävistä palveluista riippumatta käyttämästäsi operaattorista tai valitsemastasi laitealustasta. Säästä kustannuksissa tehostamalla ja yksinkertaistamalla laitteiden hankinta- ja hallintaprosesseja yhdistämällä laitteiden hallinta selkeäksi kokonaisuudeksi.

Huolehdimme puolestasi kaikista laitteiden elinkaareen liittyvistä prosesseista mukaanlukien hankinnan, tuen, hallinnan, huollon ja kierrätyksen. Laitteiden elinkaarenhallintapalvelun avulla työntekijöidesi mukana liikkuva luottamuksellinen tieto on turvattu. Yrityksenne laitekannan toiminta on hyvin hallittua ja ongelmatilanteisiin löytyvät oikeat ratkaisut. Huolehdimme asiakkaistamme ja varmistamme laadukkaan palvelutason seuraamalla palvelumme laatua säännöllisesti yhdessä asiakkaamme kanssa. 

 

BLC Elinkaaripalvelu

 

BLC Elinkaarenhallintapalvelu sisältää uusien laitteiden tilaukset ja halutessanne vanhojen laitteiden tietoturvallisen kierrätyksen. Me toimitamme esiasennetut käyttövalmiit laitteet suoraan loppukäyttäjillenne. Pidämme myös huolta varalaitteista ja laitteiden huoltologistiikasta. Palveluun sisältyen kehitämme yhdessä yrityksenne edustajien kanssa yrityksenne laitehallintakäytäntöjä. Varmistamme palvelumme laadun säännöllisillä asiakastapaamisilla, joissa käymme läpi laitekantaan, tukiraportointiin ja muihin käytännön asioihin liittyviä asioita varmistaaksemme 100% tyytyväisyyden yrityksellenne.Palvelukomponentit

tilaaminen

Tilaaminen

 • Organisaatiokohtainen vakioitu tuotekokoelma
 • Tukkureiden kilpailutusautomatiikka
 • Tilauksesta luodaan automaattisesti laiterekisteritieto
 • Elinkaariseuranta sovituilla parametreilla
 • Laitteiden hankinta BLC Rahoitus -tuotteella

toimitus_kayttoonotto

Toimitus ja käyttöönotto

 • Käyttövalmiin laitteen toimitus sovitun sisällön mukaisesti
 • Suora tukikanava käyttöönottoon liittyen ja tarvittaessa lähitukipalvelu (erikseen veloittava)

tuki

Käytönaikainen tuki

 • Suora tukikanava elinkaaren aikaisiin palvelupyyntöihin
 • Yhteydenotto puhelimitse tai sähköpostilla
 • Tikettipohjainen palvelupyynnön käsittely, seuranta ja raportointi
 • Sovitun vasteajan mukainen palvelupyynnön käsittely

hallinta

Laitteiden hallinta

 • Keskitetty laitteiden, sovelluksien ja sisällön tietoturvallinen hallinta
 • Hallintaympäristön operointi palveluhenkilöstön toimesta
 • Hallintateknologian hyödyntäminen tuen työkaluna ja laitteen seurannassa

varalaitepalvelu

Laitehuolto ja varalaitepalvelu

 • Huoltologistiikan järjestelyt osana palvelua
 • Huoltoon ohjaukset ja kirjaukset tuen toimesta
 • Esiasennetun varalaitteen toimitus

laitevaihto

Laitevaihto

 • Uuden laitteen hankinta ja vanhan laitteen tietoturvallinen kierrätys
 • Tilausehdotus vanhan laitteen korvaavasta mallista
 • Palautuvan laitteen seurantaPaketoimme Elinkaaripalvelumme uudelleen! Mikä malli palvelee yritystänne parhaiten?

Elinkaaripalvelussa huolehdimme puolestanne kaikista laitteiden elinkaareen liittyvistä prosesseista mukaan lukien laitteen hankinnan, käyttöönoton, käytönaikaisen tuen, huollon ja kierrätyksen.

Elinkaaripalvelut vastaavat ICT-laitteiden hankintaan ja elinkaarenhallintaan liittyviin tarpeisiin kolmessa kokonaisuudessa:

 

S

Hallinnointi teiltä – työkalut meiltä.

Sisältää tuetun etähallintategnologian IT-henkilöstönne käyttöön.
lue lisää

M

Huolettomuutta ja helppoutta.

Sisältää elinkaarimallin ja työkalut oman tukiorganisaationne avuksi.
lue lisää

XL

All inclusive.

 Kokonaishallintapalvelu työasemille, mobiililaitteille ja tulostimille. Tarjoaa yrityksellesi täydellisen  elinkaarenhallintaratkaisun. 

lue lisää


Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin IT-alan oppaamme ottavat sinuun yhteyttä.