Miten ICT-laitteiden elinkaarta tulisi hallita?

”ICT-laitteiden hallinnan eri vaiheet työllistävät yrityksissä useita tahoja. Laitteen elinkaaren aikaisten suunniteltujen tehtävien lisäksi tunnistetaan usein piilokuluja, jotka aiheutuvat puutteellisista toimintamalleista.”

Toimimme oppaananne puhelinten, tablet-laitteiden ja työasemien elinkaaren hoidossa aina hankinnasta kierrätykseen saakka. Opastamme yrityksellenne kaikki laitteisiin liittyvät sisältö- ja hallintapalvelut haluamassanne laajuudessa.

Yrityksille / IT / Elinkaaripalvelut

Elinkaaripalvelut

Toimintavalmiit laitteet aina käytössäsi alkaen 2,80 €/kk

Elinkaaripalvelumme tavoitteena on varmistaa, että asiakkaan IT-laitteet ovat nykyaikaiset ja vastaavat jatkuvasti asiakkaiden tarpeita. Elinkaaripalvelun päämäärä on kattaa asiakkaan laitteiden hallinta mobiili- ja työasemalaitteiden osalta aina hankinnasta laitteen elinkaaren päättymiseen eli kierrätykseen asti. Haluamme taata asiakkaiden laitteiden saumattoman elinkaarenhallinnan varmasti ja vaivatta. Elinkaaripalvelu voidaan tarvittaessa kohdistaa asiakkaan tarpeen mukaan haluttuun laitekategoriaan; erikseen älypuhelimiin ja tabletteihin tai työasemiin. Vastaamme palvelun sisällöstä myös tulostuksen elinkaarenhallinnan osalta.

Paketoimme Elinkaaripalvelumme uudelleen! Mikä malli palvelee yritystänne parhaiten?

Elinkaaripalvelussa huolehdimme puolestanne kaikista laitteiden elinkaareen liittyvistä prosesseista mukaan lukien laitteen hankinnan, käyttöönoton, käytönaikaisen tuen, huollon ja kierrätyksen.

Elinkaaripalvelut vastaavat ICT-laitteiden hankintaan ja elinkaarenhallintaan liittyviin tarpeisiin kolmessa kokonaisuudessa:

 

S

Hallinnointi teiltä – työkalut meiltä.

Sisältää tuetun etähallintateknologian IT-henkilöstönne käyttöön.
lue lisää

M

Huolettomuutta ja helppoutta.

Sisältää elinkaarimallin ja työkalut oman tukiorganisaationne avuksi.
lue lisää

XL

All inclusive.

 Kokonaishallintapalvelu työasemille, mobiililaitteille ja tulostimille. Tarjoaa yrityksellesi täydellisen  elinkaarenhallintaratkaisun. 

lue lisää


Elinkaarenhallintapalvelu

Elinkaaripalvelumme hoitaa yrityksesi puhelinten, tablettien ja työasemien elinkaaren hankinnasta kierrätykseen sekä kaikki laitteisiin liittyvät sisältö- ja hallintapalvelut haluamassasi laajuudessa. Elinkaari-asiakkaanamme yritykselläsi on aina ajantasainen tilannekuva laitekannastasi ja niissä käytettävistä palveluista riippumatta käyttämästäsi operaattorista tai valitsemastasi laitealustasta. Säästät kustannuksissa tehostamalla ja yksinkertaistamalla laitteiden hankinta- ja hallintaprosesseja yhdistämällä laitteiden hallinnan selkeäksi kokonaisuudeksi.

Huolehdimme puolestasi kaikista laitteiden elinkaareen liittyvistä prosesseista mukaan lukien hankinnan, tuen, hallinnan, huollon ja kierrätyksen. Elinkaaripalvelun avulla työntekijöidesi mukana liikkuva luottamuksellinen tieto on turvattu. Yrityksenne laitekannan toiminta on hyvin hallittua ja ongelmatilanteisiin löytyvät oikeat ratkaisut. Huolehdimme asiakkaistamme ja varmistamme laadukkaan palvelutason seuraamalla palvelumme laatua säännöllisesti yhdessä asiakkaamme kanssa. 

 

BLC Elinkaari palvelukomponentit

Klikkaamalla kuvaa pääset tutustumaan palvelukomponenttien sisältöön tarkemmin.

Elinkaaren hallinta - laitteiden käyttöönotto: video


Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin oppaamme ottavat sinuun yhteyttä.