Case

PolarPro

”Office 365:n avulla uusien tietokoneiden ja puhelinten käyttöönotto tulee olemaan jatkossa huomattavasti helpompaa, koska ei tarvitse siirrellä tiedostoja uuteen laitteeseen. Tämä säästää sekä rahaa että aikaa.

Yrityksille / IT / Pilvipalvelut / Pilvisovellukset / Office 365

Office 365

Juuri oman liiketoimintasi tarpeisiin soveltuvat tietotyön perusvälineet

Opastamme asiakkaitamme tietotyön polulla ja paketoimme tietotyön työkalut maailman helpoimmaksi kokonaisuudeksi. Office 365 tarjoaa käyttöösi kaikki tietotyön perusvälineet. Tuttu Office ja yhteistyötä helpottavat työkalut tekevät työnteosta helpompaa ja tehokkaampaa missä ja milloin vain. Office 365 -sovelluksen ansiosta saat käyttöösi muun muassa sähköpostin, Office-työpöytäohjelmistot, Skype etäneuvottelut sekä pilvitallennustilan.

Office 365 aina mukanasi

Työskenteletpä sitten toimistossa tai tien päällä, saat käyttöösi tutut huipputason tuottavuustyökalut. Office-sovellusten avulla voit luoda, muokata ja jakaa tiedostoja reaaliaikaisesti kenen tahansa kanssa.

Työkalut ammattilaisille

Luo entistä paremmat yhteydet asiakkaisiin ja kollegoihin Office 365:n monipuolisilla viestintävälineillä sähköpostista ja pikaviesteistä yhteisöpalveluihin sekä videoneuvotteluihin.

Työkalut ryhmätyöhön

Käyttäjäkohtainen 1 teratavun tallennustila tarjoaa runsaasti tilaa kaikille tiedostoillesi. Koska tiedostot on tallennettu verkkoon, voit jakaa niitä yrityksen sisäisten tai ulkoisten henkilöiden kanssa milloin tahansa riippumatta siitä, missä itse työskentelet. Pysyt aina ajan tasalla työryhmäsi kanssa, kun hyödynnät monen osallistujan HD-videoneuvottelua, sisällönjakamismahdollisuuksia, jaettuja kalentereita sekä ryhmäkeskusteluja.

Helppo asentaa ja hallita

Käyttäjien määrittäminen on helppoa ja pääset nopeasti aloittamaan palvelujen käytön. Helppokäyttöisen hallintakeskuksen avulla voit hallita kaikkia palvelujasi mistä tahansa. Halutessasi asiantuntijamme hoitavat IT-ylläpidon puolestasi, joten palvelusi ovat aina käynnissä ja ajan tasalla.

 


Tutustu myös muihin pilvisovelluksiin


 

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin oppaamme ottavat sinuun yhteyttä.