BLC Rahoitus

  BLC Rahoitus Oy on BLC-konsernin oma rahoitusyhtiö, jonka missiona on parantaa asiakkaidemme kannattavuutta. BLC Rahoituksen avulla BLC-yhtiöiden palvelut ja niiden piiriin kuuluvat laitteet muodostavat yhdessä saumattoman kokonaisuuden, jossa kaikesta huolehtii kustannustehokkaasti yksi kumppani.

  Tarjoamme rehellistä ja suoraviivaista tapaa hankkia laitteet kuukausimaksulla: yksi hinta sisältää kaikki kulut eikä muita rahoitustuotteissa yleisesti esiintyviä piilokuluja peritäRahoituskelpoisia tuotteita ovat kaikki käyttöomaisuudeksi luokiteltavat laitteet, jonka lisäksi voimme rahoittaa myös ohjelmistolisenssit sekä kiinteistöjen lukitusjärjestelmät osana kokonaisprojektia.

  BLC Rahoitus sopii täydellisesti BLC:n elinkaaripalvelun asiakkaille – rahoittaja hoitaa myös laitetoimitukset käyttöönottoasennettuna ja huolehtii laitteiden huolto- ja palautusrutiineista tietoturvallisesti. Samalla varmistetaan, että asiakkaan laiterekisteri pysyy ajan tasalla ja työskentely tehokkaana. Myös asiakasprojekteille tarvittavien laitteiden rahoitus onnistuu vaivattomasti.

  Kerromme mielellämme kuinka onnistuneilla rahoitusratkaisuilla tuodaan joustavuutta ja tehokkuutta asiakkaidemme liiketoimintaan.

   


  Rahoitus opas

  liiketoimintajohtaja
  Tomi Makkonen
  p. 029 001 2244
  tomi.makkonen@blc.fi