Automatiikka

  Oviautomatiikka | Porttiautomatiikka | Savunpoisto- ja tuuletusautomatiikka

  Erilaiset ovi-, portti- ja savunpoistoautomaatioratkaisut mahdollistavat esteettömän kulkemisen sekä ovat turvallisuustekijä.

   

  Oviautomatiikka

  Ovien automatisoinnilla taataan joustava ja esteetön kulku. Automatiikka avaa oven ja sulkee sen avautumisen jälkeen.

  Automatiikka helpottaa kulkemista ja lisää turvallisuutta, kun ovien avaaminen on syystä tai toisesta hankalaa. Oviautomatiikka on hyödyllinen kohteissa, joissa oviin koskemista pitää välttää esimerkiksi hygieniasyistä. Se on usein myös tarpeellinen julkisten tilojen poistumistieratkaisuissa ja palo-ovissa.

  Ovien aukaisu voidaan toteuttaa monella eri tekniikalla tarpeen mukaan, ja turvallisuutta voidaan lisätä erilaisia sensoreita käyttämällä.
  BLC Turva tarjoaa oviautomatiikan suunnittelun, asennuksen ja huollot ammattitaidolla. Laajasta valikoimastamme löytyy ratkaisu kaikkiin mahdollisiin ovityyppeihin liukuovista kääntöoviin ja kaikkeen siltä väliltä. Oviautomatiikka on mahdollista jälkiasentaa myös olemassa oleviin oviympäristöihin. Lisävarustevalikoima on kattava.

  Yhdistettävät ratkaisut

  Oviautomatikkajärjestelmät ovat yhdistettävissä kiinteistönhallintajärjestelmiin sekä kulunhallinta- ja valvontajärjestelmiin.

  Täydentävät palvelut

  Porttiautomatiikka

  Porttiautomatiikalla voidaan hallita kiinteistöjen sisätiloissa ja pihoilla tapahtuvaa liikkumista ja estää asiaton läpikulku.

  Automatiikka mahdollistaa henkilö- tai ajoneuvoportin automaattisen avautumisen ja sulkeutumisen siihen oikeutetuille henkilöille ja ajoneuvoille.

  Portin aukaisu voidaan toteuttaa useilla eri ratkaisuilla, kuten PIN-koodilla, kauko-ohjaimella, avaussilmukalla, koodilukolla, ovipuhelimella tai kulkutunnisteella.

  BLC Turvan tarjoamat porttiautomaatioratkaisut räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Henkilöporttiautomatiikka on räätälöitävissä myös ulkoasun osalta hyvinkin tarkkaan.

  Savunpoisto- ja tuuletusautomatiikka

  Savunpoisto- ja tuuletusautomatiikan avulla ohjataan ikkunoita ja savunpoistoaukkoja palotilanteissa.

  Palohälytyksessä ikkunat ja savunpoistoaukot avataan tai suljetaan automaattisesti asetusten mukaan. Savunpoistoautomatiikka on tarpeen erityisesti esimerkiksi kerrostalojen rappukäytävissä sekä teollisuus- ja toimistorakennuksissa.

  Automaatioratkaisut mahdollistavat myös kiinteistön tuulettamisen. Tuuletusta varten järjestelmiin on mahdollista kytkeä sade- ja tuuliohjaus, jolloin ikkunat suljetaan sateella tai kovalla tuulella.

  BLC Turva tarjoaa monipuolisen valikoiman tuotteita savunpoisto- ja tuuletusautomatiikkaan.

  Kiinnostuitko?

  Ole meihin yhteydessä - olemme oppaasi turvatekniikassa.

  Katso yhteystietomme