<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

  ALUEELLISET VALOKUITUHANKKEET RANTASALMEN ASIKKALAN JA ASEMAN-HIISMÄENTIEN -ALUEILLE KÄYNNISTYVÄT

   

  BLC Telecom on jo jonkin aikaa selvittänyt mahdollisuuksia rakentaa valokuituverkko Rantasalmen Hiismäentie-Rantasalmen aseman ja Asikkalan alueille.

  Verkon liittymismaksujen kohtuullistamiseksi olemme nyt käynnistäneet kaksi alueellista hanketta, joissa osa verkon rakentamiskustannuksista voidaan kattaa BLC:n oman investoinnin lisäksi Rantasalmen kunnan (10%) ja Euroopan maaseudun kehittämisen kehittämisrahaston (40%) tuella.

  Valokuituverkko rakennetaan tarveperusteisesti

  Tämä tarkoittaa sitä, verkon toteutuminen edellyttää riittävää määrää liittymätilauksia hankealueelta. BLC Telecomin valokuitumyynti kartoittaa alueen kiinteistönomistajien kiinnostusta valokuituverkkoon liittymiseen tämän syksyn aikana.

  Mikäli riittävä määrä valokuitutilauksia saadaan, verkon kaivuutyöt alkavat keväällä 2021 ja verkko valmistuu vuoden loppuun mennessä. Edullisinta verkkoon liittyminen verkkohankkeen aikana on ennen verkon valmistumista. Valokuituverkon valmistuttua hanke päättyy ja liittymähinta nousee.


  VALOKUITUVERKON TOTEUTUMISEN VARMISTAT PARHAITEN TILAAMALLA LIITTYMÄSI MAHDOLLISIMMAN PIAN

  Valokuituverkon toteutuminen edellyttää riittävää määrää liittymätilauksia hankealueelta. Nyt on aika varmistaa valokuitu omalle asuinalueelle ja tehdä liittymätilaus!

   

  Hankealue Rantasalmen Asema - Hiismäentie
  (klikkaa kuvasta suurempi kartta)

  Hiismäentie Rantasalmi_kuva

  Hankealue Asikkala
  klikkaa kuvasta suurempi kartta)

  Kartta Julkinen Asikkalantie Rantasalmi MML

   

   

   

   

   

  Paljonko valokuituliittymä maksaa?

  Rantasalmen Asema - Hiismäentie 1550,00€

  Rantasalmen Asikkala 1750,00€

   

  New call-to-action

   

  Voit halutessasi myös jättää yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella:

   

  Yhteistyössä:

  Telecom_kork80px_300  rantasalmi Lippu ja lause suomi