Disney Junior ja Investigation Discovery -kanavat MPEG4-formaattiin 1.3.2018

Kanavayhtiö on ilmoittanut, että Disney Junior, Investigation Discovery sekä Sky Turk ja beIN Gurme -kanavat muuttuvat MPEG4-formaattiin 1.3.2018. Tämän jälkeen kanavien katsomiseen tarvitaan Cable Ready HD -merkitty vastaanotin sekä korttilinkitys.

Mikäli käytössäsi on Cable Ready HD -televisio, se vaatii Cable Ready HD -kortinlukijan ja korttilinkityksen. Myös Cable Ready Hd digiboksissa tulee aina olla korttilinkitys, jotta HD-kanavat näkyvät.

Kanavat ovat tilattavissa osana seuraavia kanavapaketteja:

Disney Junior: Mix 4, Mix 8, Mix 12, L-paketti, Viasat Kulta, Viasat Viihde Investigation Discovery: Mix 4, Mix 8, Mix 12, M-paketti, L-paketti

Sky Turk ja beIN Gurme: Turk-paketti

Voidaksesi katsoa Disney Junior ja Investigation Discovery -kanavia jatkossakin tilaamissasi palveluissa ja sinulla on käytössäsi Cable Ready HD -merkitty laite mutta ei HD-kortinlukijaa, voit ostaa maksukanavakortillesi hd-kortinlukijan BLC Centeristä. Ota mukaasi televisiosi tyyppimalli tai tarkista sen yhteensopivuus HD-kanavien katseluun www.testatutlaitteet.fi -sivustolta.

Mikäli sinulla on Disney Junior tai Investigation Discovery tilattuna Mix-paketissa, voit myös halutessasi vaihtaa tilaamasi kanavat uusiin kirjautumalla omilla käyttäjätunnuksillasi www.omahallinta.fi -palveluun tai soittamalla asiakaspalveluumme, puh. 015 577 5310 (avoinna ma-pe klo 9-16).