Haemme HR-päällikköä johtamaan henkilöstöhallintoa käytännön tasolla

HR-päällikön tehtävissä toimit ylimmän johdon tukena ja vastaat HR-palveluista ja niiden kehittämisestä. Työskentelet osana BLC-konsernia, raportoit suoraan konsernijohtajalle ja tehtävässäsi raportoit liiketoimintayhtiöiden johdolle.


Tehtävässä menestyäksesi olet jo hankkinut käytännön kokemusta henkilöstön tai organisaation johtamisesta ja kehittämistehtävistä. Kokemus organisaatioviestinnästä on ehdottomasti eduksesi. Työskentelyssäsi korostuvat vuorovaikutustaidot, käytännöllisyys, oma-aloitteisuus sekä järjestelmällisyys.


Sinua odottaa monipuolinen henkilöstöjohtamisen kokonaisuus yli 250 työntekijän ja valtakunnallisen toimipisteverkoston parissa. Olet mukana luomassa yrityskulttuuria ja osaamisen kehittymistä niin johtajille, päälliköille kuin työntekijöillekin. Rooliisi voidaan sisällyttää erityisalueita kokemuksestasi ja kiinnostuksen kohteistasi riippuen. Työ edellyttää säännöllistä matkustamista koko Suomessa.


Tavoitteenamme on osaava ja sitoutunut organisaatio, jonka toiminnan kehittyminen perustuu asiakaslähtöisyyteen. Koordinoit organisaatiomme osaamisen kehittämistä monialaisessa toimintaympäristössä, kehität HR–prosesseja ja vastaat niiden käyttöönotosta koko konsernissa. Koordinoit yhteistoimintaa ja olet tärkeässä roolissa yrityskulttuurin ja henkilöstön kehittämisessä sekä rekrytoinnissa. Tuet esimiehiä lakien ja työehtosopimusten soveltamisessa.


Odotamme sinulta vahvaa HR-osaamista sen eri osa-alueilta, erinomaisia johtamis- ja vuorovaikutustaitoja ja korkeakoulututkintoa. Arvostamme työlainsäädännön ja työehtosopimusten tuntemusta, HR-järjestelmien ja raportointityökalujen osaamista sekä kokemusta osaamisen kehittämisestä ja valmentavasta johtamisesta.


Lisäksi olet valmis toimimaan arvojemme mukaisesti – olet iloinen, tuloksellinen, uudistuva ja asiakaslähtöinen.


Lisätietoja tehtävästä antaa konsernijohtaja Hannu Väänänen p. 044 777 5776 tai hannu.vaananen@blc.fi. Yhteydenotot puhelimitse 14.10.2019, 16.10.2019 tai 21.10.2019 klo 17-18.


Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen 1.11.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen hannu.vaananen@blc.fi. Aihekenttään merkintä ”BLC HR-päällikkö”.