Tehokkain iPhone työelämään.

iPhone Xs ja iPhone Xs Max.

Tehty nykypäivän yritysmaailman mobiileihin vaatimuksiin. Super Retina ‑näytöt kahdessa koossa. Edistynyt Face ID. Älykkäin ja tehokkain älypuhelimen siru. Huippunopea langaton yhteys.1) Ja iOS 12:n tehokkaat tuottavuustyökalut yrityksille.

Koettele yrityksesi mahdollisuuksien rajoja iPhone Xs:llä. 5,8 ja 6,5 tuuman Super Retina ‑näytöt antavat lisää tilaa sähköpostien lukemiseen, verkossa surffailuun, dokumenttien avaamiseen ja moneen muuhun. 2) Edistynyt Face ID on älypuhelinten kaikkien aikojen turvallisin kasvojentunnistus. Voit avata laitteesi ja tunnistautua apeissa helposti yhdellä vilkaisulla, ja voit olla varma, että puhelimesi ja yrityksesi tiedot pysyvät turvassa. A12 Bionic ‑siru tarjoaa iPhonen kaikkien aikojen parhaan suorituskyvyn. Yli 235 000 yritysappia App Storessa. 3) Ja iOS 12:n tuottavuustyökalut, jotka tekevät iPhonella työskentelystä tehokkaampaa heti alusta alkaen.

Tilaukset ja tiedustelut: sales@blc.fi

1) Vaatii dataliittymän. Tarkista yksityiskohdat operaattoriltasi. Nopeudet vaihtelevat paikallisten olosuhteiden mukaan. 2) Näytössä on pyöristetyt kulmat. Jos näyttö mitataan suorakaiteena, iPhone Xs:n näytön lävistäjä on 5,85 tuumaa ja iPhone Xs Maxin näytön lävistäjä on 6,46 tuumaa. Näyttöalueen koko on pienempi. 3) Appien määrällä viitataan niiden maailmanlaajuiseen kokonaismäärään. Kaikkea sisältöä ei ole saatavilla kaikissa maissa.