Viasatin kanavat HD-laatuisiksi!

Nyt kannattaa varmistaa, että kodin viihdekeskus on valmis tarjoamaan teräväpiirron kautta paremman katseluelämyksen. Suurin osa Viasatin urheilu- ja elokuvakanavista on huhtikuussa tarjolla HD-laatuisena eli teräväpiirtona. Rinnakkaisten SD-laatuisten kanavien tarjontaa vähennetään.

KATSOTKO VIASATIN KANAVIA KAAPELITELEVISION TV-KORTILLA?

Kaapelitelevisiossa teräväpiirtokanavien (HD) ja Mpeg4-formaattia käyttävien kanavien katseluun tarvitaan Cable Ready HD -merkitty vastaanotin sekä korttilinkitys. Oman laitteesi HD-yhteensopivuuden voit tarkistaa osoitteessa www.testatutlaitteeti.fi.

Mikäli käytössäsi on Cable Ready HD -televisio, mutta ei HD-kortinlukijaa, voi ostaa maksukanavakortillesi HD-kortinlkujian BLC Centeristä: CONAX CA-MODULI CI+ 30.4. asti tarjoushintaan 55,00€ (norm. 69,00€). Myös Cable Ready Hd digiboksissa tulee aina olla korttilinkitys, jotta HD-kanavat näkyvät.

Huomioi nämä muutokset, jos TV-kortillasi on voimassaoleva Viasat Kulta, Viasat Jääkiekko, Viasat Jalkapallo, Viasat Urheilu tai Viasat Viihde -tilaus:

3.4.2018 kanavapaketista poistuvat seuraavat normaaliterävyyden kanavat. Jatkossa ao kanavat ovat katsottavissa ainoastaan teräväpiirtona.

Viasat Film Hits

Viasat Film Action

Viasat Sport

Viasat Hockey

Huomioi nämä muutokset, jos TV-kortillasi on voimassaoleva Viasat Kulta, Viasat Viihde, Viasat Urheilu, Viasat Golf tai L-paketti -tilaus tai jos tilaat alla olevia kanavia osana Mix8 tai Mix12 -paketteja:

17.4.2018 kanavapaketeista poistuvat seuraavat normaaliterävyden kanavat. Jatkossa ao kanavat ovat katsottavissa ainoastaan teräväpiirtona

Viasat Explore

Viasat Nature

Viasat History

Viasat Golf

Huomioi nämä muutokset, jos TV-kortillasi on voimassaoleva Viasat Kulta tai Viasat Viihde -tilaus:

30.4.2018 kanavapaketeista poistuu seuraava kanava

Playboy TV

KATSOTKO VIASATIN KANAVIA WATSON-PALVELUSSA?

Watsonissa suurin osa Viasatin kanavista on ollut saatavilla pelkästään HD-laadulla jo aikaisemmin. Myös seuraavien kanavien ohjelmasisältö on jatkossa katsottavissa vain paremmalla,
 HD-tasoisella kuvanlaadulla.

Huomioi nämä muutokset, jos tilaat Watsonissa Viasat Kulta tai Viasat Viihde -paketteja:

3.4.2018 kanavapaketeista poistuvat seuraavat normaaliterävyyden kanavat. Jatkossa ao kanavat ovat katsottavissa ainoastaan teräväpiirtona

Viasat Film Premiere

Viasat Film Action

Viasat Film Hits

Viasat Explore

Huomioi nämä muutokset, jos tilaat Watsonissa Viasat Golf, Viasat Kulta tai Viasat Urheilu -paketteja:

3.4.2018 kanavapaketeista poistuu seuraava normaaliterävyyden kanava. Jatkossa kanava on katsottavissa ainoastaan teräväpiirtona

Viasat Golf

Huomioi nämä muutokset, jos tilaat Watsonissa Viasat Kulta tai Viasat Viihde -paketteja:

30.4.2018 kanavapaketeista poistuu seuraava kanava

Playboy TV