BLC Turva ostaa Avainkeskus Oy:n

BLC Turva Oy on ostanut Helsinkiläisen turva- ja lukituspalveluyhtiön Avainkeskus AK Oy:n. 1.9.2018 solmitun kaupan myötä Avainkeskus AK:n koko henkilökunta siirtyy BLC Turva Oy:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä ja yrityksen toiminta jatkuu Helsingin keskustassa sijaitsevassa toimipisteessä.

”Nyt tehty kauppa vahvistaa BLC Turvan markkina-asemaa ja tukee strategiaamme olla lähellä asiakkaitamme. Jatkossa palvelumme ovat entistäkin paremmin asiakkaidemme saatavilla Helsingin keskustassa Annankadulla”, BLC Turva Oy:n toimitusjohtaja Jukka Nevalainen kertoo.

BLC Turva Oy on yksi Suomen nopeimmin kasvavista turvallisuusalan yrityksistä. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen koko teknisen turvallisuuden kokonaisuuden aina lukituksesta turvajärjestelmiin sekä yhdeltä toimittajalta, tutulta myyjältä ja kirjaimellisesti avaimet käteen.

Jo vuonna 1929 perustettu Avainkeskus Ak on toiminut valtuutettuna Abloy-jälleenmyyjänä. Tutut Abloy-tuotteet pysyvät yrityksen valikoimassa myös tulevaisuudessa.

Lisätietoja:

Jukka Nevalainen,

Toimitusjohtaja,

p. +358 400 675272

jukka.nevalainen@blc.fi

BLC Turva Oy on turva-, valvonta- ja lukitustekniikkaan erikoistunut palveluyritys. Kattava palveluverkosto ja paikallinen palveluosaaminen ovat kotimaisen yhtiön keskeisiä vahvuuksia. Panostamme voimakkaasti palvelu- ja tuotekehitykseen, mikä näkyy yhtiön tavoitteena olla asiakkaan turvallisuuskumppani koko toimitetun turvaratkaisun ja -järjestelmän elinkaaren ajan. Yrityksellä on toimipisteet 10 paikkakunnalla: Joensuu, Kuopio, Lappeenranta, Imatra, Savonlinna, Mikkeli, Tampere, Jyväskylä, Seinäjoki ja Helsinki. Yksi yrityksen merkittävistä menestystekijöistä on erittäin ammattitaitoinen henkilökunta. Liiketoimintakaupan jälkeen palveluksessamme on 180 turvallisuusalan ammattilaista. BLC Turva Oy on osa valtakunnallista BLC-konernia.

Avainkeskus AK Oy on vuonna 1929 perustettu perheyritys joka toimii Helsingin keskustassa. Avainkeskus tarjoaa luotettavat ja kehittyneet turvallisuuspalvelut, vakavaraisen yhtiön kokemukseen ja sähköisen sekä mekaanisen lukituksen. Yrityksen tavoite on luoda turvallisuuden tunne asiakkailleen ja helpottaa asiakkaiden elämää.