Toimitusjohtaja Hannu Väänänen jättää Blue Lake Communications Oy:n

14.5.2021

 

 Vuodesta 2018 Savonlinnan BLC -Osuuskunnan ja Blue Lake Communications Oy:n toimitusjohtajana työskennellyt Hannu Väänänen on päättänyt jättää yhtiön ja siirtyä uusiin haasteisiin. Irtautuminen BLC:stä tapahtuu yhteisymmärryksessä Blue Lake Communications Oy:n ja Osuuskunnan hallitusten kanssa. Väänänen jatkaa Osuuskunnan toimitusjohtajana ja Blue Lake Communications Oy:n hallituksen neuvonantajana 30.6. 2021 saakka.

Blue Lake Communications Oy:n väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi hallitus on nimittänyt liiketoimintajohtaja Marko Jokelan.


Hannu Väänäsellä on takanaan yli 11 vuoden työrupeama BLC-konsernissa, näistä viimeiset 3 vuotta emoyhtiön ja Osuuskunnan toimitusjohtajana. Hallituksen puheenjohtaja Jari Suomalainen kehuu Väänästä vahvasta sitoutumisesta yhtiöön, sen strategiaan ja henkilöstöön; ”Hannun johtaja-aikana BLC – konsernin strategiaa on uudistettu ja konsernin rakennetta tiivistetty, painottumalla Turva- ja Telecom-liiketoimintoihin. Nyt keskitymme erityisesti BLC Turvan ja AM Security -konsernin fuusion toteuttamiseen ja samaan aikaan rakennamme Telecom- liiketoiminnoille uutta vahvaa kasvua.  Hannu on vetänyt konsernitasolla tätä muutos- ja kehitysprosessia hienolla tavalla. Haluan lämpimästi kiittää Hannua hänen tekemästään työstä ja toivottaa parhainta menestystä uusiin haasteisiin”, kiittelee Jari Suomalainen.


Myös Hannu kuvailee BLC-aikaansa lämmöllä; ”Mielestäni saavutimme kolmen vuoden aikana verraten hyvin asettamamme strategiset tavoitteet ja BLC – konserni saatiin nostettua uudelle tasolle. Jätän johtajan tehtävät hyvillä mielin, luottaen BLC:n menestymismahdollisuuksiin jatkossakin. Yhteistyökumppaneille ja muille läheisille sidosryhmillemme haluaisin lausua lämpimät kiitokset hyvin sujuneesta, antoisasta yhteistyöstä! Nyt on aika hieman levähtää ja viettää aikaa perheen kanssa sekä viedä eMBA- johtajatutkinto loppuun. Sitten taas avoimin mielin kohti uusia haasteita”, päättää Hannu kommenttinsa.

 

Jari Suomalainen                                                            Hannu Väänänen

Hallituksen puheenjohtaja                                            Toimitusjohtaja

Savonlinnan BLC-Osuuskunta                                      Savonlinnan BLC-Osuuskunta

Blue Lake Communications Oy                                     Blue Lake Communications Oy

 Lisätietoja antaa jari.suomalainen@sahakuutio.fi, p. 050 336 7114