BLC Telecom rekrytoi M365 asiantuntija

Etsimme koko konsernia palvelevaan IT-tiimiimme BLC Telecomille tekemisen meiningillä varustettua M365  asiantuntijaa vahvistamaan teknologista osaamistamme IT- arkkitehtuurin hallinnassa ja digitalisaation kehityksessä.  


Tehtävässä otat osaa konsernin ja asiakkaiden pilviratkaisuiden suunnitteluun ja olet mukana teknisissä toteutushankkeissa. Avustat eri sidosryhmiä soveltuvan pilviratkaisumallin ja teknologian valinnassa sekä toimit asiantuntijana/projektin vetäjänä kehityshankkeissa. Huolehdit vastuualueesi palveluiden käytettävyydestä ja ylläpidosta ja teet tiivistä yhteistyötä toimittajien ja sisäisten asiakkaiden kanssa.

Menestyäksesi tehtävässä toivomme osaamista seuraavilta osa-alueilta:

  • Office 365 / Microsoft 365 -ympäristöt
  • Microsoft tietoturvaratkaisuista
  • Microsoftin lisensoinnista
  •  Azure / AWS -ympäristöistä
  • Linux ympäristöt
  • Asiakaspalveluasennetta ja yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • Suomen ja englannin kielen taitoa
  • Oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta

Lisäksi olet valmis toimimaan arvojemme mukaisesti: olet iloinen, tuloksellinen, uudistuva ja asiakaslähtöinen – sinussa on ITUA. Tehtävään valitulle tullaan tekemään turvallisuusselvitys.

Kaikkien osaamistoiveiden jälkeen tärkeintä on kuitenkin, että olet innostunut ja hyvä tyyppi, joka nauttii uuden tekemisestä yhdessä samanhenkisen tiimin kanssa.

Mitä me tarjoamme sinulle:

Me BLC:llä ajattelemme, että turva- ja tietotekniikan kokonaisuuksien hallinta yrityksessä on kuin kulkemista sankassa metsässä. Siksi kaikki BLC-konsernin työntekijät ovat aina oppaan roolissa. He osaavat asiansa luottamusta herättävällä tavalla.  Kun liityt meihin, tiedät aina suunnan, mihin tällä alalla pitää kulkea. Vakavaraisessa ja kasvuhakuisessa yhtiössämme pääset kehittymään osaamisessasi aitiopaikalla tietoteknisen kehityksen kärjessä, asiantuntevassa työyhteisössä - käyttäen alan parhaita työkaluja. Meillä on asiakas- ja henkilöstötyytyväisyys huippuluokkaa. Tarjoamme useita arvostettuja työsuhde-etuja, kuten kattavan työterveyshuollon, puhelinedun sekä hyvinvointiedut käyttöösi. Meillä on ajanmukaiset työvälineet ja mukavat työtilat Savonlinnassa, mutta olemme valmiita keskustelemaan muistakin vaihtoehdoista.

 

Innostuitko?

Hae tehtävään pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tee hakemuksesi viimeistään 24.5.2021 mennessä täällä. Lisätietoja tehtävästä antaa Ryhmäpäällikkö, datapalvelut Toni Reponen p. 044 777 5725, tavoitettavissa ti 18.5. klo 13-14 ja to 20.5. klo 13-14.

Tutustuthan BLC Telecom rekrytointi tietosuojaselosteeseen, kiitos!