It Cisco CMSP kumppanuus

BLC Protie ensimmäisenä suomalaisena pk-yrityksenä Ciscon CMSP-kumppaniksi

BLC Protie Oy on saavuttanut Ciscon Cloud and Managed Services Advanced -tason kumppanuuden ja saanut oikeuden käyttää Cisco Powered -logoa Cisco Powered Infrastructure as a Service (IaaS) -palvelussa eli BLC Protien tuottamissa pilvi- ja konesalipalveluissa. Ciscolla on Suomessa vain kaksi IaaS-kumppania. BLC Protie on ensimmäinen tämän statuksen saavuttanut pk-yritys.

Cisco Cloud and Managed Services Partnership tarkoittaa,että BLC Protie on auditoinut pilvipalvelunsa ja uuden, modernin konesalinsa Ciscon globaalien standardien mukaisesti. Auditointi edellyttää palvelun tuottamisen tarkkaa dokumentointia ja eheää arkkitehtuuria. Jokainen kokonaisuus BLC Protien pilvipalvelun ja konesalipalvelun tuottamisesta, myynnistä, tietoturvasta, tuesta ja hallinnasta on auditoitu. Tämä takaa globaalit standardit täyttävän palvelukyvykkyyden kriittisten ympäristöjen pilvipalveluille.

Kumppanuus on molempien yritysten kannalta merkittävä, ja se lisää Ciscon ja BLC Protien yhteistyötä monella taholla.

”Emme itse tuota asiakkaillemme IaaS-pilvipalveluita vaan teemme yhteistyötä erilaisten palveluntarjoajien kanssa globaalisti. Kumppanuus antaa meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme kokonaisratkaisuja, joissa voidaan ottaa huomioon asiakkaiden toiveet erilaisten Hybrid-pilviratkaisujen toimittamisesta. Ciscon myyjät ja mahdollisesti jatkossa myös muut kumppanit alkavat suositella ja myydä BLC Protien pilvipalveluita suomalaisille asiakkaille yhdessä muun Ciscon tarjooman kanssa”, sanoo Ciscon Regional Sales Director Tero Alanen.

”Yhteistyö antaa BLC Protielle virallisen Cisco-kumppanistatuksen ja mahdollisuuden laajentaa Cisco-portfoliotaan. Esimerkiksi Cisco Meraki -tuotteet kuuluvat jatkossa palveluihimme. Aiomme myös yhdessä panostaa laajasti myyntiin ja markkinointiin Suomessa”, BLC Protien Chief Digital Officer Juha-Matti Virkkula kertoo.

Suomessa on meneillään pilvipalvelubuumi. Sekä Ciscolla että BLC Protiellä uskotaan, että paikallisuus ja pitkälle automatisoidut kustannustehokkaat pilvipalvelut ovat nyt ja jatkossa kriittinen osa Hybrid Cloud -kysyntää.

”Tässä kokonaisuudessa BLC Protie on Ciscolle merkittävä kumppani. Uskomme, että suomalaiset asiakkaat tulevat näkemään ketterän kokonaisuuden markkinassa”, Tero Alanen toteaa.

Lisätietoja:

Juha-Matti Virkkula, Chief Digital Officer, BLC Protie Oy, p. 045 654 0000

Tero Alanen, RSM, SP and Channel Cisco Finland, p. 050 311 2450