Haemme Radioverkkoasentajia Kuopion ja Mikkelin toimipisteisiin

Blue Lake Communications (BLC) on vakavarainen ICT-, tietoliikenne- ja turva-alan palvelukonserni, joka toimii valtakunnallisesti. BLC-konserniin kuuluvat BLC Telecom, BLC Taito Oy sekä BLC Turva Oy. Konsernin pääkonttori sijaitsee Savonlinnassa.

BLC Telecom on tehnyt mobiilioperaattoreille radioverkon urakointia ja ylläpitoa aina vuodesta 1991 lähtien. Toiminnan kehittyessä edelleen, etsimme nyt ryhmäämme kokeneita ammattilaisia tai alasta innostuneita ”hyviä tyyppejä”.

Työssäsi toimit ensisijaisesti mobiili- ja tietoliikenneverkkojen asennus-, ylläpito- ja suunnittelutehtävissä. Mastotyöskentely on oleellinen osa työtehtäviä. Toimit osana ammattitaitoista työtiimiä, mutta suoritat tehtäviä myös itsenäisesti.

Odotamme sinulta:

- Asiakaslähtöistä palveluasennetta

- Yhteistyökykyä eri sidosryhmien kanssa

- Oma-aloitteisuutta

- Kykyä ja halukkuutta oppia uusia asioita

- Englannin ja suomen kielen taitoa

- Vähintään tietoliikenne-, elektroniikka- tai sähköalan ammatillista koulutusta

- Aiempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä ja tietotekniikkaosaamista

- Mahdollisuutta tehdä hälytys- ja viankorjaustöitä tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin

- B ajokorttia

- Edellytykset mastotyöskentelyyn, voimassa oleva mastotyölupa katsotaan eduksi Lisäksi olet valmis toimimaan arvojemme mukaisesti

– olet iloinen, tuloksellinen, uudistuva ja asiakaslähtöinen. Työn liikkuvuuden vuoksi ajokortti on välttämätön. Tehtävään valitulle tullaan tekemään turvaselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Jarkko Tiusanen p. 029 001 2200 tai jarkko.tiusanen@blc.fi Puhelintiedustelut perjantaisin klo 14:00 – 18:00

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@blc.fi. Aihekenttään merkintä ”BLC radioverkkoasentaja”. Mainitse hakemuksessasi myös paikkakunta jonka työtehtäviä olet hakemassa.

Hakuaika päättyy perjantaina 19.1.2018