BLC Telecomin toiminnan kasvaessa ja laajentuessa haemme liiketoimintajohtajaa

uuteen positioon johtamaan ja kehittämään BLC Telecomin toimintaa kokonaisuudessaan tulosvastuullisessa esimiesasemassa.   

Tärkeimmät tehtäväsi ovat vastata toiminnalle asetettujen strategisten tavoitteiden saavuttamisesta johtamalla alaisuudessasi olevaa asiantuntijaorganisaatiota. Otat nopeasti haltuun sekä liiketoiminnan sovituilta osiltaan että toiminnan kasvattamiseksi suunnitellut investoinnit. Vedät BLC Telecom liiketoiminnan johtoryhmää ja raportoit BLC -konsernin konserninjohtajalle. Valmistelet vastuualueellesi kuuluvat asiat yhtiön hallituksen käsittelyä ja päätöksentekoa varten.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on vahva telealan liiketoiminnan tuntemus ja ymmärrät syvällisesti siihen liittyvät palvelut ja lainalaisuudet. Sinulla on alan tekniikan ja kuiturakentamisen tuntemusta ja hallitset verkkoinvestoinnit liiketaloudellisesti ja kannattavuus huomioiden. Hyödynnät ja laajennat aktiivisesti verkostojasi, jotka ulottuvat myös operaattoreiden väliseen kaupankäynnin maailmaan. Esimieskokemuksesi painottuu asiantuntijoiden johtamiseen ja tuot muutoksen keskellä rohkeasti esille kaikki mahdollisuudet parannuksiin ja kehittämiseen yhtiön toiminnassa. Kannustat välittämällä viestejä pienistäkin organisaatiosi onnistumisista, joille itse luot edellytyksiä etsimällä uusia ratkaisuja ja jatkuvasti motivoimalla alaisiasi. Sinulla on ylemmän asteen korkeakoulututkinto ja työssäsi käytät sujuvasti suomen lisäksi vähintään englannin kieltä sekä suullisesti että kirjallisesti.  

Olet luonteeltasi käytännön keskellä viihtyvä ja alaisia sparraava vastuuntuntoinen esimerkin näyttäjä ja tuloksen tekijä hakemalla ja avaamalla uusia liiketoiminnan kasvun mahdollisuuksia. Teet kokemukseesi perustuen yhtiön etua edistävät päätökset jämäkästi ja olet tottunut toimimaan joustavasti eri organisaatioiden välillä konsernitason ympäristössä. Positiivisen innostavalla, myyntihenkisellä ja selkeällä kehittämis- ja kehittymisotteellasi luot menestystarinoita hyödyntämällä BLC:n keskeisiä toiminnan vahvuuksia ja ydinosaamisia.

BLC tarjoaa konserninsa kautta näköalapaikan nopeasti kehittyvällä toimialalla ja laajat mahdollisuudet kehittää BLC Telecomin toimintaa kokonaisvaltaisesti. Yhtiön arvot ovat iloisuus, tuloksellisuus, uudistuvuus ja asiakaslähtöisyys, jotka näkyvät positiivisena ohjenuorana yhtiön jokapäiväisessä toiminnassa.

Toimipiste on Savonlinnassa ja tehtävä edellyttää matkustamista Suomessa.   

Mikäli koet tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 24.1.21. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja, Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040 – 8439 221.

Katso ilmoituksemme inhunt.fi