Savonlinnan BLC-osuuskunta sytyttää jouluvalot Nojanmaassa

Savonlinnan BLC-osuuskunta on jo usean vuoden ajan ilahduttanut ohikulkijoita ja Nojanmaan asukkaita valaisemalla BLC:n pääkonttorin vieressä sijaitseva tietoliikennemaston. Pitäen silmällä osuuskunnan tulevaa 130-vuotisjuhlavuotta, maston valaistus on tänä syksynä uudistettu ja valot syttyvät tänään torstaina 22.11.

Maston valaistuksen uudistamisessa apuna on ollut Savonlinnan Teatteristakin tuttu valaistussuunnittelija Joonas Väkeväinen. Nyt maston valaistuksessa käytetään aiempaa suurempia valonlähteitä, jotka osaltaan tuovat näyttävyyttä Nojanmaan maamerkkiin.

Savonlinnan BLC-osuuskunta täyttää 130 vuotta

Tuleva vuosi 2019 on Savonlinnan BLC-osuuskunnalle erityisen merkityksellinen: syyskuussa tulee kuluneeksi 130 vuotta Savonlinnan Telefooniosakeyhtiön perustamisesta. 130-vuotias osuuskunta toteuttaa ylpeästi perustehtäväänsä välittäen viestejä ja tuoden turvaa Savonlinnan seutukunnalla.

Osuuskunnan varhaisvuosien kupariset kaapelit ovat jo vaihtuneet valokuituun, mutta alueen tietoliikenneinfrastruktuurin kehittäminen alueen asukkaiden ja elinkeinoelämän eduksi pysyy Savonlinnan BLC-osuuskunnan toiminnan keskiössä myös jatkossa.