Knox

BLC Wireless toimii Samsungin KNOX kumppanina ja jälleenmyyjänä. Mobiililaitteiden elinkaarenhallintapalvelun rinnalle saatava Samsung KNOX on suunniteltu lisäämään Android mobiililaitteen tietoturvallisuutta.

Samsung KNOXin avulla mobiililaitteeseen luodaan erilliset käyttöympäristöt työ- ja yksityiskäyttöön, jolloin KNOX -teknologian avulla pystytään suojaamaan yrityksen salaisia tietoja turvallisesti ja keskitetysti erottamalla työntekijän henkilökohtaiset tiedot yrityksen tiedoista ja sovelluksista.

Samsung KNOX suojaa sekä käyttöympäristöä että yrityssovelluksia ja käsittelee niiden tietoturvavaatimuksia Samsung KNOX Workspacelle. Workspace eristää yrityssovellukset suojaten ja salaten yrityksen tiedot sekä lepotilassa että käytössä ollessa.

Suojaa yritykselle ja työntekijälle

KNOX antaa kattavan suojan yrityksen tiedoille haittaohjelmia, tietovuotoja ja haitallisia hyökkäyksiä vastaan. KNOX on ihanteellinen Android-käyttöympäristö yrityskäyttöön sen tietoturva- ja hallintaominaisuuksien ansiosta. Samsung KNOX Workspace-tekniikalla työntekijän laitteeseen luodaan suojattu työalue yrityksen sovelluksille ja tiedoille. Käyttäjän henkilökohtaiset sovellukset ja tiedot pysyvät yksityisinä, kun ne jäävät suojatun työalueen ulkopuolelle.