BLC Turva rekrytoi: Liity joukkueeseemme Kuopioon

Haemme lukkoseppiä ja turvalaiteasentajia joukkueeseemme Kuopion toimipisteeseen

Voit olla turvallisuusalan moniosaaja tai sellaiseksi haluava. Koet itsesi motivoituneeksi ja asiakaspalveluhenkiseksi ongelman ratkaisijaksi. Olet oma-aloitteinen ja viihdyt asiakasrajapinnassa.

Tehtävän hoitamisessa on etua lukitus-, turvatekniikan- tai sähköalan koulutuksesta.

Tehtävänäsi on toimia lukkoseppänä tai turvalaiteasentajana erilaisten lukitus- ja turvajärjestelmien asennus- ja huoltotehtävissä.

EDELLYTÄMME

aktiivista ja ennakkoluulotonta asennetta

luotettavuutta ja nuhteetonta taustaa

kykyä itsenäiseen työskentelyyn

ongelmanratkaisukykyä

aikaisempaa työkokemusta turva-alalta

EDUKSI LUETAAN

oviautomatiikkaosaaminen

sähköisten lukitusjärjestelmien osaaminen

turvajärjestelmien osaaminen

TARJOAMME

mahdollisuuden kehittyä turvallisuusalan moniosaajaksi

kilpailukykyisen palkkauksen

innostavan ja eteenpäin menevän työyhteisön

 

Lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi tunnuksella "Lukkoseppä/turvalaiteasentaja " sähköpostitse 31.8.2020 mennessä osoitteeseen turva.rekry@blc.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Jari Soininen, jari.soininen@blc.fi , p. 040 176 7835. Tehtävään valitulle tullaan suorittamaan alalla pakollinen turvaselvitys.

BLC Turva on turva-, valvonta- ja lukitustekniikkaan erikoistunut palveluyritys. Kattava palveluverkosto ja paikallinen palveluosaaminen ovat kotimaisen yhtiön keskeisiä vahvuuksia. Panostamme voimakkaasti palvelu- ja tuotekehitykseen, mikä näkyy yhtiön tavoitteena olla asiakkaan turvallisuuskumppani koko toimitetun turvaratkaisun ja -järjestelmän elinkaaren ajan. Yrityksellä on toimipisteet 12 paikkakunnalla: Joensuu, Imatra, Lappeenranta, Vantaa, Kuopio, Savonlinna, Mikkeli, Tampere, Jyväskylä, Seinäjoki, Helsinki ja Oulu Yksi yrityksen merkittävistä menestystekijöistä on erittäin ammattitaitoinen henkilökunta. Palveluksessamme on 200 turvallisuusalan ammattilaista. BLC Turva kuuluu kotimaiseen BLC -konserniin.