Modernin markkinoinnin moniosaaja – liity joukkoomme!

Haemme markkinoinnin moniosaajaa Savonlinnaan vastaamaan BLC Telecomin markkinointiviestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta.

Työnkuva on itsenäinen ja edellytämme aikaisempaa työkokemusta monipuolisista markkinoinnin suunnittelun ja tuotannon tehtävistä. Markkinointiassistentin roolissa pääset hyppäämään mukaan monipuolisiin markkinoinnin tehtäviin, jotka liittyvät digi- ja somemarkkinointiin, paikallismarkkinointiin sekä tapahtumien järjestämiseen ja erilaisiin myynnin tukitehtäviin.

Roolissa pääset tuottamaan markkinointimateriaalia eri kanaviin, suunnittelemaan ja toteuttamaan tapahtumia yhdessä myyntitiimimme kanssa.

Oletko monipuolinen ja aikaansaava osaaja, joka etsii monipuolista markkinointiosaajan työtä?

Olet etsimämme henkilö mikäli:

  • Olet sujuvasanainen sisällöntuottaja, joka tuntee kattavasti markkinoinnin kanavia ja vaikutuskeinoja – erityisesti digitaalisia sellaisia
  • Pystyt suunnittelemaan sekä tuottamaan monipuolisia sisältökokonaisuuksia, joita hyödynnetään markkinoinnin automaatiossa – sinulle on eduksi, jos olet käyttänyt Hubspot-järjestelmää työssäsi aiemmin
  • Olet käyttänyt erilaisia järjestelmiä ja alustoja sisältöjen ylläpitämiseksi. Hallitset yleisimmät työkalut ostetun näkyvyyden rakentamiseen sosiaalisen median kanavissa
  • Sinulla on visuaalista silmää ja osaamista taitto-ohjelmista
  • Olet kiinnostunut alastamme ja olet myyntihenkinen persoona
  • Teet hyvällä fiiliksellä töitä ja pystyt pitämään useita lankoja käsissäsi samaan aikaan.

Henkilönä olet oma-aloitteinen ja aikaansaava tiimipelaaja, joka motivoituu tuloksista. Ymmärrät brändityön merkityksen ja viet sitä eteenpäin kanssamme positiivisella ja tavoitteellisella työotteella. Toimit arvojemme mukaisesti – olet iloinen, tuloksellinen, uudistuva ja asiakaslähtöinen.

Arvostamme alan työkokemusta ja toivomme, että sinulla on kokemusta ja näyttöä osaamisestasi useamman vuoden ajalta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä myyntipäällikön kanssa vastaten myyntiin -ja markkinointiin liittyvistä työtehtävistäsi itsenäisesti.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työkuvan, jossa pääset kasvamaan ja kehittymään. Monipuolisten ja kehittävien työtehtävien lisäksi tarjoamme kivan ja energisen tiimin sekä kilpailukykyiset edut.

Me BLC:llä ajattelemme, että turva- ja tietotekniikan kokonaisuuksien hallinta on kuin kulkemista sankassa metsässä. Siksi kaikki BLC-konsernin työntekijät ovat aina oppaan roolissa. He osaavat asiansa luottamusta herättävällä tavalla. Kun liityt meihin, tiedät aina suunnan, mihin tällä alalla pitää kulkea. Vakavaraisessa ja kasvuhakuisessa yhtiössämme pääset kehittymään osaamisessasi aitiopaikalla tietoteknisen kehityksen kärjessä, asiantuntevassa työyhteisössä - käyttäen alan parhaita työkaluja. Meillä asiakas- ja henkilöstötyytyväisyys on huippuluokkaa.

Jos innostuit, mutta haluat kuulla vielä lisää, otathan yhteyttä Myyntipäällikkö Paula Muhoseen p. 044 777 5733 ma-to klo 15-16 hakuaikana. Tunnistitko itsesi? Siinä tapauksessa olisi hieno seuraavaksi kuulla sinusta!

Jätä hakemuksesi meille viimeistään 25.4.2021 täällä. Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.