BLC Telecom rekrytoi: Aktiivinen myynnin ammattilainen

Haluatko olla mukana todistamassa tietoliikenteen murrosta?  Tässä mielenkiintoisessa tehtävässä olet mukana rakentamassa moderneja tietoliikenneyhteyksiä. Työhösi kuuluu aktiivinen valokuituliittymien myyntityö ja toimiminen asiakkaiden parissa, aina myyntialueen kartoituksesta valokuituliittymien toimitukseen asti.

Tulet menestymään työssäsi, kun:

  • Nautit myyntityöstä ja asiakkaiden parissa toimimisesta 
  • Osaat f2f myynnin, olet sisukas ja periksiantamaton 
  • Hallitset hyvin kokonaisuuksia ja toimintasi on tavoitteellista 
  • Sinulla on kykyä ja halukkuutta oppia uusia asioita 
  • Osaat työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä

Lisäksi olet valmis toimimaan arvojemme mukaisesti: olet iloinen, tuloksellinen, uudistuva ja asiakaslähtöinen – sinussa on ITUA. Myyntityötä voit tehdä työsuhteessa BLC:hen tai oman yrityksen kautta. 

Mitä tarjoamme sinulle:

Me BLC:llä ajattelemme, että turva- ja tietotekniikan kokonaisuuksien hallinta on kuin kulkemista sankassa metsässä. Siksi kaikki BLC-konsernin työntekijät ovat aina oppaan roolissa. He osaavat asiansa luottamusta herättävällä tavalla.

Kun liityt meihin, tiedät aina suunnan, mihin tällä alalla pitää kulkeaVakavaraisessa ja kasvuhakuisessa yhtiössämme pääset kehittymään osaamisessasi aitiopaikalla tietoteknisen kehityksen kärjessä, asiantuntevassa työyhteisössä - käyttäen alan parhaita työkaluja. Meillä on asiakas- ja henkilöstötyytyväisyys huippuluokkaa.

Innostuitko? 

Hae tehtävää pian. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi verkkosivujemme kautta viimeistään 30.10.2020 mennessä »

Lisätietoja tehtävästä antaa Myyntipäällikkö Paula Muhonen, p. 044 777 5733, tavoitettavissa ke 14.10. ja ke 28.10. klo 8.00 - 9.00.