BLC:n hallitus on nimittänyt Hannu Väänäsen uudeksi toimitusjohtajaksi

Savonlinnalainen metsänhoitaja Hannu Väänänen (46) on nimitetty Savonlinnan BLC-osuuskunnan ja Blue Lake Communications Oy:n (BLC) uudeksi toimitusjohtajaksi. Väänänen on työskennellyt BLC:llä vuodesta 2010 toimien kehitysjohtajana ja viimeiset kolme vuotta operatiivisena johtajana. Sitä ennen hän työskenteli yli kaksitoista vuotta Nokialla ja Nokia Siemens Networksilla lukuisissa eri tehtävissä edeten ohjelmistosuunnittelijasta johtavaksi pääarkkitehdiksi (Chief Architect).

-Hannulla on laaja ja syvällinen kokemus organisaation johtamisesta ja tehokkaasta toiminnasta. Hänen osaamisensa liiketoiminnan kehittämisessä ja teknologioiden hyödyntämisessä antavat hyvän pohjan uudistaa ja viedä vahvasti kasvanutta BLC-konsernia eteenpäin. Olen tyytyväinen, että Hannu otti uuden haasteen vastaan, toteaa hallituksen puheenjohtaja Jari Suomalainen.

-Olen innoissani saadessani vastuun BLC:stä, joka on viimeisen kymmenen vuoden aikana muuttunut paikallisesta puhelinyhtiöstä valtakunnalliseksi konserniksi. Olen myös iloinen, että pystyn jatkamaan Savonlinnassa Blue Lake Communications Oy:n verkkoliiketoiminnan vahvistamista, missä olemme onnistuneet hyvin viime vuosina. BLC:llä on osaava ja innostunut henkilökunta, ja odotan uutta tehtävääni ja yhteistyötä työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa, Väänänen toteaa