BLC Taloyhtiölaajakaista on nyt Savonlinnan nopein

BLC Telecom on nostanut BLC Kaapeli- ja BLC Valo -taloyhtiölaajakaistan perusnopeuden kaikille asiakkailleen. Uusi taloyhtiöpalvelun perusnopeus on symmetrinen 20/20Mbit/s. Palvelun kuukausihinta säilyi ennallaan.

BLC Telecom nosti kesäkuussa myös kaapelitelevisioverkon kautta toimitettavien BLC Kaapeli -taloyhtiölaajakaistapalveluiden perusnopeuden. Aikaisempi nopeus oli 10/10/Mbit/s ja uudistuksen myötä nopeus kaksinkertaistui nopeuteen 20/20Mbit/s. Valokuituverkon kautta toimitettavien BLC Valo -laajakaistojen nopeus oli nostettu jo aikaisemmin.

Perusnopeuden nostolla ei ole vaikutusta palvelun kuukausihintaan. Symmetrisellä 20/20 Mbit/s taloyhtiölaajakaistan perusnopeudella BLC Telecomin taloyhtiöille tarjoama laajakaistapalvelu on paitsi Savonlinnan nopein, myös markkinoiden nopeimpia valtakunnallisestikin vertaillen. Mikäli käyttöön taloyhtiölaajakaistan perusnopeus jää kuitenkin liian hitaaksi yksittäisille taloyhtiön asukkaille, heillä on mahdollisuus tilata perusnopeuteensa nopeudennosto suoraan BLC:ltä.

Kun taloyhtiöllä on sopimus laajakaistapalvelusta BLC Telecomin kanssa, jää asukkaan laajakaistan kuukausimaksu useimmiten myös nopeudennoston kanssa yksittäin hankittua saman nopeusluokan kiinteää- tai mobiililaajakaistaa edullisemmaksi.

Lisätietoa taloyhtiölaajakaistan perusnopeudesta ja huoneistokohtaisesta nopeudennostosta saat asiakaspalvelustamme.