Haemme oppisopimuskoulutukseen lukkoseppiä Vantaalle!

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden turvallisuutta kanssamme! BLC Turva Oy on Suomen suurimpia turvatekniikan toimijoita. Kuulumme suomalaiseen BLC -konserniin, joka työllistää 500 turva- ja tietotekniikan ammattilaista ympäri Suomen.

Jos työskentely turvallisuuden parissa kiinnostaa sinua hae mukaan joukkueeseemme!

Haemme Vantaan lukituksen projektointiyksikköön tulevaisuuden lukkoseppiä oppisopimuksella.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta turva-alalta. Tehtävän hoitamisessa on etua sähkö- tai teknisenalan koulutuksesta.

Olet oma-aloitteinen ja viihdyt asiakasrajapinnassa. Työsi on monipuolista ja vaihtelevaa. Työtä tehdään mekaanisten sekä sähkömekaanisten lukitusjärjestelmien että oviautomatiikkajärjestelmien asennuksien parissa.

Sinä tarjoat meille:

*aktiivista ja ennakkoluulotonta asennetta
* kykyä suunnitelmalliseen ja itsenäiseen työskentelyyn
* ongelmanratkaisukykyä

Me tarjoamme sinulle:

*mahdollisuuden kehittyä turvallisuusalan moniosaajaksi
*laajat koulutusmahdollisuudet
*kilpailukykyisen palkkauksen
*innostavan ja eteenpäin menevän työyhteisön

Lisätietoja tehtävästä antaa Projektijohtaja Markus Savolainen 040 550 6768 tai Asennuspäällikkö Tero Laakkonen 044 561 6015.

Tehtävään valitulle tullaan tekemään alalla pakollinen turvaselvitys.

Hae tehtävään tästä

BLC Turva on turva-, valvonta- ja lukitustekniikkaan erikoistunut palveluyritys. Kattava palveluverkosto ja paikallinen palveluosaaminen ovat kotimaisen yhtiön keskeisiä vahvuuksia. Panostamme voimakkaasti palvelu- ja tuotekehitykseen, mikä näkyy yhtiön tavoitteena olla asiakkaan turvallisuuskumppani koko toimitetun turvaratkaisun ja -järjestelmän elinkaaren ajan. Yrityksellä on toimipisteet 12 paikkakunnalla: Joensuu, Kuopio, Lappeenranta, Imatra, Savonlinna, Mikkeli, Tampere, Jyväskylä, Seinäjoki, Oulu ja Helsinki. Yksi yrityksen merkittävistä menestystekijöistä on erittäin ammattitaitoinen henkilökunta. Palveluksessamme on 220 turvallisuusalan ammattilaista. BLC Turva Oy on yksi neljästä BLC-konsernin yrityksistä