BLC Telecom rekrytoi: Mobiiliasentajia Mikkelin, Kuopion ja Haminan toimipisteisiin

BLC Telecom on tehnyt mobiilioperaattoreille radioverkon urakointia ja ylläpitoa aina vuodesta 1991 lähtien. Toiminnan kehittyessä edelleen etsimme nyt ryhmäämme kokeneita ammattilaisia tai alasta innostuneita hyviä tyyppejä.

Haemme Mobiiliasentajia Mikkelin, Kuopion sekä Haminan toimipisteisiin.

Työssäsi toimit ensisijaisesti mobiili- ja tietoliikenneverkkojen asennus-, ylläpito- ja suunnittelutehtävissä. Pääpaino tulee olemaan 4G-verkkojen päivityksessä, sekä uusien 5G-verkkojen rakentamisessa. Mastotyöskentely on oleellinen osa työtehtäviä. Toimit osana ammattitaitoista työtiimiä, mutta suoritat tehtäviä myös itsenäisesti.

Odotamme sinulta:

  • Asiakaslähtöistä palveluasennetta
  • Yhteistyökykyä eri sidosryhmien kanssa
  • Oma-aloitteisuutta
  • Kykyä ja halukkuutta oppia uusia asioita
  • Vähintään tietoliikenne-, elektroniikka- tai sähköalan ammatillista koulutusta
  • Tietotekniikkaosaamista
  • Joustavuutta työajoissa
  • B-ajokorttia
  • Edellytykset mastotyöskentelyyn

Lisäksi olet valmis toimimaan arvojemme mukaisesti – olet iloinen, tuloksellinen, uudistuva ja asiakaslähtöinen. Tehtävään valituille tullaan tekemään turvaselvitys.

Tule mukaan vakavaraiseen ja kasvuhakuiseen yhtiöömme. Pääset rakentamaan työuraasi mobiiliverkkojen teknisen kehityksen kärjessä, asiantuntevassa työyhteisössä - käyttäen alan parhaita työkaluja. Meillä on asiakas- ja henkilöstötyytyväisyys huippuluokkaa.

Olemme valmiita kouluttamaan ja perehdyttämään valitut henkilöt aiemman kokemuksen perusteella.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Jarkko Tiusanen p. 029 001 2200 tai jarkko.tiusanen@blc.fi. Puhelintiedustelut torstaisin 20.6. / 27.6. / 25.7. klo 14:00 – 18:00

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@blc.fi. Aihekenttään merkintä ”BLC mobiiliasentaja / paikkakunta”.

Hakuaika päättyy sunnuntaina 28.7.2019

BLC
BLC on nopeasti kasvava, vakavarainen, moderni turva- ja tietotekniikan palveluita tarjoava konserni, jonka missiona on olla asiakkaillemme opas tieto- ja turvatekniikassa. Konserniin kuuluu kaksi liiketoimintayhtiötä, joita ovat BLC Telecom ja BLC Turva. Toimimme 13 paikkakunnalla läpi Suomen ja pääkonttorimme on Savonlinnassa. BLC on perustettu vuonna 1889.