Liity joukkueeseemme Kuopioon

Liity joukkueeseemme Kuopioon

Haemme keskusvarastoomme logistiikka-assistenttia

Haemme keskusvarastollemme Kuopioon logistiikka-assistenttia. Tehtäviisi kuuluu saapuvien lähetysten kirjaaminen sekä tavaroiden lähettäminen toimipisteisiimme. Lisäksi tehtäviisi kuuluu hankintaan liittyviä tehtäviä mm päämiestemme kontaktointi ja seuranta. Tehtävä sisältää myös käytössä olevien ohjelmiemme kautta ostojen seuraamisen ja suunnittelun sekä raportoinnin.

Arvostamme kokemusta varasto- ja lähettämöympäristössä työskentelystä. Sinulle luontaista on järjestelmällinen sekä tarkka työskentely. Asiakaspalveluhenkisyys, oma-aloitteisuus, positiivinen asenne sekä hyvät työyhteistyötaidot kaikessa tekemisessä sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden kanssa on työssä onnistumisen kannalta tärkeää.

Tehtävän hoitaminen vaatii hyvää kielitaitoa sekä hyviä tietotekniikan taitoja.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä turvallisuusalan moniosaajaksi ja kilpailukykyisen palkkauksen sekä innostavan ja eteenpäin menevän työyhteisön

Lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi tunnuksella ”Logistiikka-assistentti Kuopio” sähköpostitse 15.4.2019 mennessä osoitteeseen turva.rekry@blc.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Projektipäällikkö Satu Kontro, satu.kontro@blc.fi , p. 050 5619 402

BLC Turva on turva-, valvonta- ja lukitustekniikkaan erikoistunut palveluyritys. Kattava palveluverkosto ja paikallinen palveluosaaminen ovat kotimaisen yhtiön keskeisiä vahvuuksia. Panostamme voimakkaasti palvelu- ja tuotekehitykseen, mikä näkyy yhtiön tavoitteena olla asiakkaan turvallisuuskumppani koko toimitetun turvaratkaisun ja -järjestelmän elinkaaren ajan. Yrityksellä on toimipisteet 12 paikkakunnalla: Joensuu, Kuopio, Lappeenranta, Imatra, Savonlinna, Mikkeli, Tampere, Jyväskylä, Seinäjoki, Oulu ja Helsinki. Yksi yrityksen merkittävistä menestystekijöistä on erittäin ammattitaitoinen henkilökunta. Palveluksessamme on 200 turvallisuusalan ammattilaista. BLC Turva Oy on yksi neljästä BLC-konsernin yrityksistä