BLC Turva rekrytoi: Myyntipäällikkö audioyksikköön Vantaalle

Ihmisillä on aina ollut tarve suojata omaisuutensa ja turvata läheisensä. Tähän tarpeeseen BLC Turva Oy vastaa kokemuksella, modernilla palvelukonseptilla sekä omalla tietotekniikkaa soveltavalla tuotekehityksellään. Etsimme joukkueeseemme Vantaan audioyksikköön vahvistusta – tule mukaan!

Oletko haasteisiin tarttuva, asiakaspalveluhenkinen ja aidosti turvallisuusalasta kiinnostunut henkilö?

Tässä työssä tulet menestymään, kun olet myyntihenkinen verkostoituja, jolla on luontevat esiintymis- ja neuvottelutaidot. Olet tottunut pitämään langat käsissäsi, sinulla on vahva halu tehdä tulosta, kykyä ja tahtoa oppia uusia asioita ja lisäksi sinulla on tehtävään sopiva koulutus todennäköisesti kaupalliselta tai tekniseltä alalta. BLC Turvalla työtehtäviisi kuuluvat muun muassa asiakastapaamisten sopiminen, asiakastapaamiset, tarjousten tekeminen sekä ratkaisuehdotusten esittely. Saat tueksesi kokeneen tiimin, jonka kanssa menestyä.

Tarjoamme mielenkiinteisen työn ja työyhteisön yhdessä Suomen suurimmista turva-alan yrityksistä. Käyttöösi saat nykyaikaiset työvälineet, mahdollisuuden koulutukseen sekä hyvät etenemismahdollisuudet.

Luemme eduksi työkokemuksen turva-alalta, etenkin audiotekniikasta. Työssä tarvitaan englanninkielentaitoa.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi tunnuksella ”Myyntipäällikkö Audio ” sähköpostitse 31.5.2019 mennessä osoitteeseen turva.rekry@blc.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Paavo Rinttilä, paavo.rinttila@blc.fi