BLC Telecom rekrytoi: Liiketoimintapäällikkö operaattoriliiketoimintaan

BLC Telecom rekrytoi: Liiketoimintapäällikkö operaattoriliiketoimintaan

BLC-konserni on nopeasti kasvava, vakavarainen, moderni turva- ja tietotekniikan palveluita tarjoava konserni. Haluamme olla alamme vetovoimaisin toimija ja tuottaa asiakkaillemme arvoa toimimalla oppaana turva- ja tietotekniikassa. Konsernin liikevaihtovaihtotaso on noin 95 miljoonaan euroa ja henkilöstömäärä yli 500 työntekijää. Konserniin kuuluu liiketoiminnot; BLC Telecom ja BLC Turva sekä nyt ostetut yritykset AM Security, AM Lukkoasema ja Hardware Group Finland. Toimimme 19 paikkakunnalla ympäri Suomen ja pääkonttorimme on Savonlinnassa. BLC on perustettu vuonna 1889. Konsernin omistaa Savonlinnan BLC-osuuskunta.

 

Operaattoriliiketoiminta on merkittävä osa BLC Telecomin liiketoimintoja ja haemme nyt liiketoimintapäällikköä vastaamaan koko operaattoriliiketoiminnasta. Liiketoimintapäällikkönä pääset paraatipaikalle vastaamaan yhteistyöstä kaikkien isojen operaattoreiden kanssa sekä kehittämään BLC Telecomin operaattoriliiketoimintaa entistä modernimpaan suuntaan. Pääset samalla sisälle yli 130 vuotta toimineeseen yritykseen, jolla on vahva jalansija omalla toimialueellaan Itä-Suomessa sekä huippuluokan ammattilaiset kehittämässä ja ylläpitämässä alueellista tietoliikenneinfrastruktuuria.

 

Tärkeimpiä päivittäisiä työtehtäviäsi ovat:

Tässä tehtävässä vastaat operaattoriliiketoiminnan kasvusta, tarjottavien tuotteiden ja palveluvalikoiman kehittämisestä sekä budjetoinnista. Hoidat asiakas- ja yhteistyösuhteita sekä teet maanomistaja- ja viranomaisyhteistyötä omalla vastuualueellasi tavoitteellisesti. Ymmärrät asiakkaan näkökulman ja haet aktiivisesti ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin.


Tehtävässä tulet menestymään, kun sinulla on:

Useamman vuoden kokemus teletoiminnasta sekä erityisesti tukiasemapaikkatuotannosta ja radioverkoista on sinulle eduksi. Teknisen osaamisen lisäksi meille on tärkeää, että omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja olet neuvottelukykyinen sekä ratkaisukeskeinen. Arvostamme myös oma-aloitteista otetta asioiden eteenpäin viemiseksi ja itsenäistä pitkäjänteistä työtapaa. Kaikkien osaamistoiveiden jälkeen tärkeintä on kuitenkin, että olet innostunut ja hyvä tyyppi, joka nauttii uuden tekemisestä yhdessä samanhenkisen tiimin kanssa.

 

Mitä me tarjoamme sinulle:

Me BLC:llä ajattelemme, että turva- ja tietotekniikan kokonaisuuksien hallinta yrityksessä on kuin kulkemista sankassa metsässä. Siksi kaikki BLC-konsernin työntekijät ovat aina oppaan roolissa. He osaavat asiansa luottamusta herättävällä tavalla.  Kun liityt meihin, tiedät aina suunnan, mihin tällä alalla pitää kulkea. Vakavaraisessa ja kasvuhakuisessa yhtiössämme pääset kehittymään osaamisessasi aitiopaikalla tietoteknisen kehityksen kärjessä, asiantuntevassa työyhteisössä - käyttäen alan parhaita työkaluja. Meillä on asiakas- ja henkilöstötyytyväisyys huippuluokkaa. Tarjoamme useita arvostettuja työsuhde-etuja, kuten kattavan työterveyshuollon, puhelinedun sekä hyvinvointiedut käyttöösi. Meillä on ajanmukaiset työvälineet ja mukavat työtilat, mutta meillä työ ei ole paikkaan sidottu.

 

Innostuitko?

Hae tehtävään pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi viimeistään 24.9.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa vt Toimitusjohtaja, Marko Jokela  p. 044 777 5775, tavoitettavissa 20.9. klo 14-16 ja 21.9. klo 15 - 16.30.