BLC Turva rekrytoi: Markkinointiassistentti liity joukkueeseemme

 

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden turvallisuutta kanssamme!

BLC Turva Oy on Suomen suurimpia turvatekniikan toimijoita. Kuulumme suomalaiseen BLC -konserniin, joka työllistää yli 500 turva- ja tietotekniikan ammattilaista ympäri Suomen.
 

Vahvistamme markkinointiamme ja haemme joukkueeseemme markkinointiassistenttia vastaamaan BLC Turvan digi- ja somemarkkinoinnista. Työtehtäviisi kuuluu myös tapahtumien järjestäminen ja suunnittelu sekä olet vahvasti mukana myyntimme tukemisessa ja kehittämisessä.  

  • Käytössäsi on nykyaikaiset markkinoinnin työkalut sekä järjestelmät. Käytössämme on markkinoinnin automaatiojärjestelmä Hubspot, josta toivomme sinulla olevan kokemusta.  
  • Hallitset myös sisällön tuottamisen sekä hallitset erilaisten markkinointikanavien käytön.  
  • Olet aidosti kiinnostunut turva-alasta sekä tulevaisuuden trendeistä.  
  • Ymmärrät brändityön merkityksen ja viet sitä eteenpäin kanssamme positiivisella ja tavoitteellisella työotteella.  
  • Voit olla vasta-alkaja tai markkinoinnin rautainen ammattilainen. 
  • Pääasia on, että työssäsi toimit arvojemme mukaisesti – iloisesti, tuloksellisesti, uudistuvasti ja asiakaslähtöisesti. Sinussa tulee olla ITUA! 


Työ vaatii matkustelua, koska toimimme 19 paikkakunnalla ympäri Suomen. Pääasiallisen työskentelypaikkasi voit valita Joensuusta, Savonlinnasta, Jyväskylästä, Kuopiosta tai Vantaalta. 
  Haethan tehtävään mahdollisimman pian täällä >>Markkinointiassistentti viimeistään  11.7.2021 mennessä

Lisätietoja tehtävästä antaa Satu Kontro, satu.kontro@blc.fi , p. 050 561 9402 22.6. klo 13 -14 tai 24.6. klo 13 -14.  


BLC Turva on turva-alan suunnannäyttäjä, joka tarjoaa turva-, lukitus-, automaatio- ja audiotekniikan ratkaisuja Suomessa. Yritys työllistää n. 220 turvatekniikan asiantuntijaa ja toimii 12 paikkakunnalla. BLC Turva, AM Security ja AM Lukkoasema tulevat fuusiotumaan vuonna 2021. Uusi BLC Turva palvelee yli 480 ammattilaisen voimin 19 paikkakunnalla Suomessa. BLC Turva kuuluu kotimaiseen BLC -konserniin, jonka liikevaihto on 95 milj € ja yhtiön kotipaikkakunta on Savonlinna. BLC -konsernin omistaa Savonlinnan BLC -osuuskunta.