Savonlinnan BLC-osuuskunta ja SaVoLi yhteistyöhön

Savonlinnan BLC-osuuskunta tukee lasten ja nuorten liikkumista tarjoamalla maksuttoman talvilomariehan SaVoLi-salilla maanantaista perjantaihin 25.2.-1.3. kello 12-14 välisenä aikana.

130-vuotisjuhlaansa viettävä Savonlinnan BLC-osuuskunta tarjoaa yhdessä Savonlinnan Voimistelu ja Liikunta ry:n, SaVoLi:n, kanssa talvilomaa viettäville lapsille ja lapsiperheille maksutonta liikunnallista toimintaa koko Savonlinnan talvilomaviikon ajan.

SaVoLi-salin BLC Talvilomarieha pitää sisällään monipuolisia mahdollisuuksia liikunnan iloon; käytössä ovat trampoliinit, temppurata, rekkipisteet sekä tramppa- ja ilmavolttirata.

BLC Talvilomarieha tarjoaa tasavertaisen mahdollisuuden kaikille lapsille ja nuorille harrastaa liikuntaa talviloman aikana. Talvilomarieha on matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla uutta liikuntamuotoa, mutta samalla myös turvattu ja valvottu ympäristö loma-ajan harrastukseen niillekin lapsille, joiden vanhemmat ovat esimerkiksi työn vuoksi estyneitä osallistumaan koululaisen lomanviettoon.

Talvilomariehan radat on rakennettu niin, että ne sopivat niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin temppuilijoille. Tapahtumassa temppuilun turvallisuutta takaamassa ovat SaVoLin kokeneet valvojat.

BLC Talvilomarieha SaVoLi-salissa (Prisman yläkerta) ma-pe 25.2.-1.3. kello 12-14. Vapaa pääsy.