BLC Taito Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu - Tomi Makkonen nimitetty väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi

BLC Taito Oy:n hallitus ja Veli-Pekka Vähälummukka ovat tänään 07.03.2018 yhteisesti sopineet Veli-Pekan tehtävien päättymisestä BLC Taito Oy:ssä.

Veli-Pekka on tehnyt pitkän uran BLC-konsernissa, johtaen BLC Wireless yhtiötä, toimien BLC konsernin kehitysjohtajana ja BLC Taidon toimitusjohtajana.

”Veli-Pekan aikana BLC Taito on sopeutunut IT-markkinan myllerryksessä. Haluan kiittää Veli-Pekkaa näiden vuosien aikana tehdystä työstä ja toivottaa menestystä uusiin haasteisiin”, toteaa hallituksen puheenjohtaja Hannu Väänänen.

”Nämä ovat olleet opettavaisia vuosia hyvin muuttuvalla toimialalla, jossa olemme kokeneet paljon onnistumisia yhdessä! Muistelen saavutuksiamme ja yhteistyötä hyvien työkavereiden kanssa. Nyt on kuitenkin aika suunnata uusiin haasteisiin”, toteaa Veli-Pekka.

BLC Taito Oy:n väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi on nimitetty hankintajohtaja Tomi Makkonen, joka aloittaa heti uudet tehtävät. Tomi Makkonen on työskennellyt BLC-konsernin palveluksessa yli 10 vuoden ajan ja omaa pitkän kokemuksen useilta liiketoiminta-alueilta.

Yhtiö käynnistää toimitusjohtajan haun myöhemmin.

Seinäjoella 07.03.2018

Hannu Väänänen
Hallituksen puheenjohtaja
hannu.vaananen@blc.fi