BLC on myynyt BLC Taito Oy:n koko osakekannan PC Pinus Oy:lle

BLC-konserni keskittyy uudessa strategiassaan turva- ja verkkoliiketoimintaan.

BLC-konserniin kuuluneen BLC Taito Oy:n koko osakekanta on myyty turkulaiselle IT-talolle, PC Pinus Oy:lle. Nyt tehty kauppa tukee BLC-konsernin uutta strategiaa, johon kuuluu BLC-konsernin keskittyminen entistä vahvemmin tietoliikenneverkkoihin ja kiinteistöturvallisuuteen liittyvään liiketoimintaan.

Vuoden 2018 strategiatyössä konsernissa nostettiin keskiöön kaksi maailmanlaajuista megatrendiä, joiden viitoittamalla tiellä BLC katsoo luottavaisesti tulevaisuuteen.

"BLC:n uudessa kasvustrategiassa on vahvana kaksi tulevaisuuden megatrendiä; yleinen turvallisuuden tunteen tavoittelu kiinteistöturvallisuuden kautta ja teknologian yleistyminen ihmisten arjessa, mikä vaatii yhä tiiviimpää valokuituverkon rakentamista", BLC-konsernin emoyhtiön Blue Lake Communications Oy:n ja toimitusjohtaja Hannu Väänänen linjaa.

"Uskon, että BLC Taito, sen henkilökunta ja yhtiön lähes 20 vuoden kokemus IT-kokonaispalveluista ovat parhaassa mahdollisessa seurassa Pinus Oy:n omistuksessa", Väänänen kertoo: "Olemme erittäin tyytyväisiä, että BLC Taidolle löytyi hyvä, kotimainen omistaja".

BLC-konsernin muut yhtiöt jatkavat toimintaansa uuden kasvustrategian hengessä; BLC Turva yhtenä Suomen suurimmista turva- ja lukitusalan toimijoista ja BLC Telecom nykyinfrastruktuurille elintärkeiden tietoliikenneverkkojen rakentajana.

Lisätietoja:

Hannu Väänänen

Toimitusjohtaja

Blue Lake Communications Oy

044 777 5776

hannu.vaananen@blc.fi