BLC Taito rekrytoi: myyntipäällikkö uusasiakashankintaan

Haemme myyntitiimiimme uutta jäsentä, joka saa tiimikaverit loistamaan ja imee innostusta sekä motivaatiota kollegoistaan.

Me BLC Taidolla uskomme maailmaan, jossa tietotyö on mutkatonta ja työskentely yhtä lailla hauskaa ja turvallista. Olemme osa korkeatasoisia turva- ja tietotekniikan palveluita tarjoavaa, nopeasti kasvava BLC-konsernia. BLC-konserni työllistää yli 300 henkilöä ja liikevaihto on 48 miljoonaa euroa.

Meille BLC Taidolla on erittäin tärkeää, että juuri sinä tunnet yhteenkuuluvuutta työyhteisöömme. Siksi merkittävänä osana rekrytointiprosessia tulee olemaan tulevan tiimisi ja sinun välinen keskustelu.

Tehtäväsi on myyntipäällikkö uusasiakashankinnan saralla. Jos sinulle tuttuja termejä ovat tavoitteellisuus, itseohjautuvuus, sisäinen motivaatio ja itsesi kehittäminen, olet jo oikealla uralla kohti menestystä. Koet, että vahvuutesi pääsevät oikeuksiinsa työskennellessäsi uusasiakashankinnassa, kohdatessasi uudistuneen strategiamme mukaisia asiakkaita ja ratkaistessasi asiakkaiden ongelmia sekä tuottaen heille lisäarvoa.

Me tarjoamme tehokkaan asiantuntijatiimimme sekä markkinoilla ratkaisukeskeiseksi todetun ratkaisukokonaisuuden taustatueksesi. Palkitsemisesi pohjautuu onnistumiseesi perustuvaan provisioon sekä riittävään pohjatasoon.

Myyntitiimisi työskentelee Espoossa, jossa sinunkin työpisteesi tulee olemaan. Asiakkuudet, joiden parissa työskentelet sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla. Odotamme sinulta tuloksellista näyttöä ratkaisumyynnistä ja asiakaslisäarvon ymmärrystä sekä peruskäsitystä IT-palvelukentästä. IT-asiantuntijaa emme kaipaa, vaan tavoitehakuista ja tulosnälkäistä asiakashankkijaa.

Vapaamuotoisen hakemuksen sekä CV:n palkkatoiveella voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen petteri.kuittinen@blc.fi.

Lisätietoa saat joko olemalla yhteydessä LinkedIn:n kautta tai puhelimitse arkisin 08-16:00 välillä numerosta 040 5514383.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työaika: Kokoaikainen

Kesto: Toistaiseksi voimassa

Työpaikan sijainti: Espoo

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Lisätietoja ja hakemukset: Petteri Kuittinen, Myyntijohtaja https://www.linkedin.com/in/petteri-kuittinen/ 0405514383 petteri.kuittinen@blc.fi