BLC Taito rekrytoi: Myyntipäällikkö

Tunnetaanko sinut innostavana ryhmämotivaation nostattajana? Hyppää BLC Taidon myyntitiimin kelkkaan ja loista yhdessä joukkueesi kanssa!

Me BLC Taidolla uskomme maailmaan, jossa tietotyö on mutkatonta ja työskentely yhtä lailla hauskaa ja turvallista.

Tehtäväsi BLC Taidolla on olla myyntipäällikkö uusasiakashankinnan saralla. Tässä työssä tulet menestymään, jos olet tavoitteellinen, itseohjautuva ja sinulla on vahva sisäinen motivaatio ja halu kehittää itseäsi ammatillisesti. Koet, että vahvuutesi pääsevät oikeuksiinsa työskennellessäsi uusasiakashankinnassa – olet taitava huomaamaan juuri ne yksityiskohdat, joiden ratkaiseminen BLC Taidon avulla tuottaa asiakkaalle lisäarvoa ja auttaa keskittymään liiketoiminnassaan olennaiseen.

Odotamme sinulta tuloksellista näyttöä ratkaisumyynnistä, asiakaslisäarvon ymmärrystä sekä peruskäsitystä IT-palvelukentästä. Asiakkuudet, joiden parissa työskentelet sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla.

BLC Taito tarjoaa sinulle työsi taustatueksi erinomaisen asiantuntijatiimin sekä markkinoilla tehokkaaksi todetun ratkaisukokonaisuuden. Meille BLC Taidolla on erittäin tärkeää, että juuri sinä tunnet yhteenkuuluvuutta työyhteisöömme.

Emme ole etsimässä IT-asiantuntijaa, vaan ennen kaikkea tavoitehakuista ja tulosnälkäistä asiakashankkijaa, jolta tiimipelaaminen sujuu. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Lotta Suikkari. 050 470 8331 lotta.suikkari@barona.fi

HAE PAIKKAA TÄSTÄ!