BLC Telecom rekrytoi: Myynnin ammattilaisia Joutsenoon

Myyntityön ammattilaisia Joutsenon alueelle

Haluatko olla mukana todistamassa tietoliikenteen murrosta? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä aitiopaikalle, kun BLC Telecom etsii joukkueensa vahvistukseksi myyntityön ammattilaisia mukaan valokuituprojekteihin.

Tässä mielenkiintoisessa tehtävässä olet mukana rakentamassa moderneja tietoliikenneyhteyksiä. Työhösi kuuluu aktiivinen valokuituliittymien myyntityö ja toimiminen asiakkaiden parissa, aina myyntialueen kartoituksesta valokuituliittymien toimitukseen asti.

Tulet menestymään työssäsi, kun:

  • Nautit myyntityöstä ja asiakkaiden parissa toimimisesta 
  • Osaat f2f myynnin, olet sisukas ja periksiantamaton 
  • Hallitset hyvin kokonaisuuksia ja toimintasi on tavoitteellista 
  • Sinulla on kykyä ja halukkuutta oppia uusia asioita 
  • Osaat työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä

Lisäksi edellytämme, että olet valmis toimimaan arvojemme mukaisesti – olet iloinen, tuloksellinen, uudistuva ja asiakaslähtöinen. Myyntityötä voit tehdä työsuhteessa BLC:hen tai oman yrityksen kautta. 

 

Mitä me tarjoamme sinulle?

Me BLC:llä ajattelemme, että turva- ja tietotekniikan kokonaisuuksien hallinta yrityksessä on kuin kulkemista sankassa metsässä. Siksi kaikki BLC-konsernin työntekijät ovat aina oppaan roolissa. He osaavat asiansa luottamusta herättävällä tavalla.  Kun liityt meihin, tiedät aina suunnan, mihin tällä alalla pitää kulkea. Vakavaraisessa ja kasvuhakuisessa yhtiössämme pääset kehittymään osaamisessasi aitiopaikalla tietoteknisen kehityksen kärjessä, asiantuntevassa työyhteisössä - käyttäen alan parhaita työkaluja. Meillä on asiakas- ja henkilöstötyytyväisyys huippuluokkaa. Tarjoamme useita arvostettuja työsuhde-etuja, kuten kattavan työterveyshuollon, puhelinedun sekä hyvinvointiedut käyttöösi. Meillä on myös ajanmukaiset työvälineet ja mukavat työtilat, mutta meillä työ ei ole paikkaan sidottu. Innostunut myyntitiimimme odottaa jo sinua vahvistamaan joukkoamme. 

Innostuitko? 

Hae tehtävää pian. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jätä  hakemuksesi viimeistään 30.9.2021 mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Myyntipäällikkö Paula Muhonen, p. 044 777 5733, Soittoajat 27.-29.9.2021 klo 15-16.