BLC Telecom rekrytoi: Tekemisen meiningillä varustettu järjestelmäarkkitehti

Etsimme BLC Telecomille koko konsernia palvelevaan IT-tiimiimme tekemisen meiningillä varustettua Järjestelmäarkkitehtiä vahvistamaan teknologista osaamistamme IT- arkkitehtuurin hallinnassa ja digitalisaation kehityksessä.

Tässä tehtävässä suunnittelet ja ylläpidät vaativia tietojärjestelmäkokonaisuuksia yrityksen omissa tietohallinto- ja tuotantojärjestelmissä sekä asiakasympäristöissä.

Ymmärrät asiakkaan näkökulman ja olet valmis ottamaan asiakkaat mukaan oikean ratkaisukulman löytämiseksi. Keskityt erityisesti nykyaikaisten teknologioiden avulla toteutettavien digitaalisten palveluiden suunnitteluun sekä erilaisten taustajärjestelmien uudis- ja jatkokehitysprojekteihin. Vastaat eri osa-alueiden toteutuksesta yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Tehtävässä tulet menestymään, kun sinulla on:

Osaamista seuraavista tekniikoista

·     Microsoft palvelimet sekä M365

·         Linux palvelimet

·         Virtualisointiratkaisut esim. Vmware

·         Levy- ja varmistusjärjestelmät esim. Veeam, HPE 3Par

·         Tietoturvaratkaisut esim. F-Secure, Radar

Lisäksi arvostamme tietoliikenneosaamista.


Teknisen osaamisen lisäksi meille on tärkeää, että omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja tarjoat apuasi myös kollegoillesi teknisten haasteiden voittamiseksi. Arvostamme myös oma-aloitteista otetta asioiden jalkauttamisessa eteenpäin. Odotamme sinulta vastuullista asennetta työtehtävien hoitamiseen ja tarvittaessa joustavuutta työajoissa. Lisäksi olet valmis toimimaan arvojemme mukaisesti: olet iloinen, tuloksellinen, uudistuva ja asiakaslähtöinen – sinussa on ITUA. Tehtävään valitulle tullaan tekemään turvallisuusselvitys.

Kaikkien osaamistoiveiden jälkeen tärkeintä on kuitenkin, että olet innostunut ja hyvä tyyppi, joka nauttii uuden tekemisestä yhdessä samanhenkisen tiimin kanssa.

Mitä me tarjoamme sinulle:

Me BLC:llä ajattelemme, että turva- ja tietotekniikan kokonaisuuksien hallinta yrityksessä on kuin kulkemista sankassa metsässä. Siksi kaikki BLC-konsernin työntekijät ovat aina oppaan roolissa. He osaavat asiansa luottamusta herättävällä tavalla.  Kun liityt meihin, tiedät aina suunnan, mihin tällä alalla pitää kulkea. Vakavaraisessa ja kasvuhakuisessa yhtiössämme pääset kehittymään osaamisessasi aitiopaikalla tietoteknisen kehityksen kärjessä, asiantuntevassa työyhteisössä - käyttäen alan parhaita työkaluja. Meillä asiakas- ja henkilöstötyytyväisyys on huippuluokkaa. Tarjoamme useita arvostettuja työsuhde-etuja, kuten kattavan työterveyshuollon, puhelinedun sekä hyvinvointiedut käyttöösi. Meillä on ajanmukaiset työvälineet ja mukavat työtilat, eikä työ ei ole paikkaan sidottu.

Innostuitko?

Hae tehtävään pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi viimeistään 1.3.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Ryhmäpäällikkö, datapalvelut Toni Reponen p. 044 777 5725, tavoitettavissa hakuaikana tiistaisin ja torstaisin klo 13-14.

Hae paikkaa »