Nojanmaan tenniskausi avattu

Nojanmaan tenniskausi 2019 on nyt avattu ja kenttä kunnostettu talven jäljiltä omistaja-asiakkaidemme käyttöön!

Tenniskentän varaukset tehdään jatkossakin tuttuun tapaan nettisivujen kautta osoitteessa https://www.blc.fi/tenniskentta tai klikkaamalla suoraan varauskalenteriin osoitteessa bluelakecommunications.varaaverkossa.fi Tenniskentän varauskalenterin käyttö on helppoa, ja kalenteri toimii myös mobiililaitteissa.

Voit varata kerrallaan 2 tuntia peliaikaa. Huomaa, että varaus on aina tehtävä etukäteen; tällä tavoin varmistamme, että kenttä on vapaana ja pelikunnossa varauksen tehneille!

1. Mene www-sivuille ja avaa kalenteri

2. Klikkaa sivulla painiketta ”Näytä aikoja".

3. Valitse peliaika ja täytä lomakkeeseen yhteystietosi.4. Saat varausvahvistuksen sähköpostiisi. Sähköpostiviestissä on myös ohjeet mahdollisen peruutuksen tekemiseen.

Savonlinnan BLC-osuuskunnan Omistaja-asiakkaille on käyttöoikeus BLC:n pääkonttorin tenniskenttään klo 8.00-22.00 välisenä  aikana tenniskauden ajan. Keskiviikkoisin klo 8-11 kentälle tehdään  viikkokunnostus, jolloin peliaikaa ei ole mahdollista saada.

Tenniskentän porttiin tarvitset avaimen. Mikäli sinulla ei vielä ole avainta, voit käydä kuittaamassa sellaisen itsellesi BLC Telecomin asiakaspalvelusta Nojanmaasta (Avoinna ma-pe klo 9-16, Nojanmaantie 20, p 029 001 2011,  omistaja-asiat@blc.fi).