Liity BLC Turvan joukkueeseen Ouluun

Ihmisillä on aina ollut tarve suojata omaisuutensa ja turvata läheisensä. Tähän tarpeeseen BLC Turva Oy vastaa kokemuksella, modernilla palvelukonseptilla sekä omalla tietotekniikkaa soveltavalla tuotekehityksellään.

Toimintamme laajentuessa etsimme joukkueeseemme projektipäällikköä ja turvalaiteasiantuntijaa Ouluun

Olet haasteisiin tarttuva, asiakaspalveluhenkinen ja aidosti turvallisuusalasta kiinnostunut henkilö.

Olet jo alan ammattilainen ja sinulla on työkokemusta turvatekniikan alalta. Olet oma-aloitteinen ja viihdyt asiakasrajapinnassa. Sinulla on kyky ja halu oppia uusia asioita turvatekniikan alalla.

Projektipäällikkönä vastaat työmaiden sujuvuudesta ja valmistumisesta yhteistyössä ammattilaistemme kanssa. Et pelkää tarttua työkaluihin joukkueen kanssa, jos tilanne sitä vaatii. Toimit asiakkuuksissamme opastaen asiakkaita nykyaikaisten turvajärjestelmien käytössä ja mahdollisuuksissa.

Turvalaiteasiantuntijana tehtävänäsi on toimia erilaisten turvajärjestelmien asennus-, suunnittelu-, käyttöönotto- ja huoltotehtävissä.

Työ suoritetaan pääsääntöisesti Oulun alueella.

EDELLYTÄMME

aktiivista ja ennakkoluulotonta asennetta
luotettavuutta
kykyä suunnitelmalliseen ja itsenäiseen työskentelyyn
B-luokan ajokortti
tuntemusta tietoliikenneverkoista

TARJOAMME

mielenkiintoisen työn yhdellä suomen suurimmista turva-alan yrityksestä
nykyaikaiset työvälineet
koulutus- ja etenemismahdollisuuksia

EDUKSI LUETAAN

aikaisempi työkokemus turva-alalta
turvajärjestelmien tuntemus
alan ja alueen tuntemus
oviautomatiikkaosaaminen
sähköisten lukitusjärjestelmien tuntemus
palo- ja turvajärjestelmien tuntemus

Lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi tunnuksella ”Turvalaiteasiantuntija Oulu ” tai ”Projektipäällikkö” sähköpostitse 30.4.2020 mennessä osoitteeseen turva.rekry@blc.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Markus Korpela markus.korpela@blc.fi

Tehtävään valitulle tullaan suorittamaan alalla pakollinen turvaselvitys.

BLC Turva on turva-, valvonta- ja lukitustekniikkaan erikoistunut palveluyritys. Kattava palveluverkosto ja paikallinen palveluosaaminen ovat kotimaisen yhtiön keskeisiä vahvuuksia. Panostamme voimakkaasti palvelu- ja tuotekehitykseen, mikä näkyy yhtiön tavoitteena olla asiakkaan turvallisuuskumppani koko toimitetun turvaratkaisun ja -järjestelmän elinkaaren ajan. Yrityksellä on toimipisteet 12 paikkakunnalla: Joensuu, Imatra, Lappeenranta, Vantaa, Kuopio, Savonlinna, Mikkeli, Tampere, Jyväskylä, Seinäjoki, Helsinki ja Oulu. Yksi yrityksen merkittävistä menestystekijöistä on erittäin ammattitaitoinen henkilökunta. Palveluksessamme on 200 turva-alan ammattilaista