BLC Turva laajentaa toimintaansa Oulun seudulle

BLC Turva Oy on avannut uuden toimipaikan Ouluun. Uusi toimipaikka parantaa entisestään nyt jo yhden Suomen suurimman turva- ja lukitusalan yhtiön palveluverkostoa, kun BLC Turvan kattavat palvelut ovat jatkossa saatavina myös Pohjois-Suomen alueelle. BLC Turva palvele Oulun seudulla usean turva-alan ammattilaisen voimin.

”Oulun toimipiste vahvistaa entisestään BLC Turvan vahvaa kasvustrategiaa ja tukee lupaustamme olla lähellä asiakkaitamme sekä helpottaa asiakkuuksiemme hoitoa Pohjois-Suomessa”, BLC Turvan toimitusjohtaja Jukka Nevalainen kertoo.

”BLC Turvan kasvutarina, kattava palvelutarjonta ja asiakkaille räätälöidyt ratkaisut vakuuttivat. On ilo liittyä BLC Turvan joukkueeseen”, BLC Turvan Oulun yksikön päällikkönä aloittava Markus Korpela kertoo. ”Odotamme innolla yhteistyötä Pohjois-Suomen asiakkaiden kanssa”, Korpela jatkaa.

BLC Turva Oy on yksi Suomen nopeimmin kasvavista turvallisuusalan yrityksistä. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen koko teknisen turvallisuuden kokonaisuuden aina mekaanisesta lukituksesta nykyaikaiseen turvatekniikkaan – yhdeltä toimittajalta, tutulta myyjältä ja kirjaimellisesti avaimet käteen.

BLC Turva Oy:n toimipiste Oulussa palvelee ma-pe klo 8-16 osoitteessa Lehtorouskuntie 14A, 90650 Oulu.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jukka Nevalainen, jukka.nevalainen@blc.fi , p. 040 067 5272

Yksikönpäällikkö Markus Korpela, markus.korpela@blc.fi, p. 050 356 7794