BLC Turva vahvistaa teollisuuden ja julkishallinnon osaamistaan

BLC Turva Oy on valtakunnallinen turvatekniikan toimittaja, jonka tuotteet käsittävät lukitus- ja turvatekniikan järjestelmät sekä laitteet. BLC Turva Oy on toiminut vuosia teollisuuden ja julkishallinnon asiakkuuksissa alueellisesti. Nyt toteutetut rekrytoinnit vahvistavat valtakunnallisten asiakkuuksien hoitamista ja projektointia niissä merkittävästi.

”Valtakunnallinen toimipisteverkostomme tukee erittäin hyvin strategiaamme panostaa valtakunnallisiin teollisuus ja julkishallinnon asiakasprojekteihin. Nyt toteutetuilla rekrytoinneilla vahvistamme asiakkuuksien johtamista ja asiakasprojektien toteuttamista. Nyt voimme entistä paremmin tarjota järjestelmä- ja palveluratkaisuja valtakunnallisille toimijoille”, BLC Turvan toimitusjohtaja Jukka Nevalainen kertoo.

”BLC Turvan kasvu, kattava palvelu tarjonta ja asiakkaille toteutettavat kustannustehokkaat palveluratkaisut asiakkaan tarpeen ja turvallisuusvaateiden mukaan vaikuttivat paljon valintaani. On ilo liittyä BLC Turvan osaavaan joukkoon”, BLC Turvan valtakunnallisten teollisuus ja julkishallinnon asiakkuusjohtaja Eero Pelkonen kertoo.

”BLC Turvan turvatekninen osaaminen on korkealla tasolla. Tuotekehitykseen ja henkilöstön osaamiseen panostetaan, mikä vaikuttivat suuresti valintaani”, BLC Turvan projekti-päällikkö Timo Rajanen kertoo.

BLC Turva Oy on yksi Suomen nopeimmin kasvavista turvallisuusalan yrityksistä. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen koko teknisen turvallisuuden kokonaisuuden aina mekaanisesta lukituksesta nykyaikaiseen turvatekniikkaan – yhdeltä toimittajalta, tutulta myyjältä ja kirjaimellisesti avaimet käteen.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jukka Nevalainen, jukka.nevalainen@blc.fi , p. 040 067 5272

Asiakkuusjohtaja Eero Pelkonen, eero.pelkonen@blc.fi, p. 040 535 5769